Home Άρθρα Επιχειρείν Το μέλλον της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα ξεκινά από τα Δυτικά Προάστια
Το μέλλον της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα ξεκινά από τα Δυτικά Προάστια

Το μέλλον της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα ξεκινά από τα Δυτικά Προάστια

0
0

Τα αυτοκίνητα και οι μηχανές θέλουν πάθος, θέλουν το μάστορά τους, θέλουν τους ανθρώπους που ξέρουν και μου εξελίσσονται όσο εξελίσσονται και τα οχήματά μας! Ο χώρος της μηχανοκίνησης, όμως, δεν είναι τόσο απλός. Οι πληροφορίες σκόρπιες, οι επαγγελματίες σκόρπιοι, οι επιχειρήσεις σκόρπιες και η ανασφάλεια να επικρατεί στο μυαλό των πελατών.

Το μεγάλο στοίχημα για όλα τα παραπάνω μόλις κερδήθηκε και μάλιστα ξεκινώντας από τα Δυτικά Προάστια! Τη λύση ήρθε να δώσει η πιο πλήρης σχετική πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα, η οποία δεν είναι άλλη από το Mixanokinisi.gr!

Πρόκειται για το «πνευματικό παιδί» της δραστήριας ομάδας της Κατερίνας Σωτηρακοπούλου την οποία πολλοί από τους επαγγελματίες του κλάδου πιθανόν γνωρίζετε από το Stampariseto, αλλά και από τα πολλά επιτυχημένα events που έχει οργανώσει στον κλάδο της μηχανοκίνησης.

Το mixanokinisi.gr είναι σχεδιασμένο, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες οποιουδήποτε δραστηριοποιείται στον χώρο της μηχανοκίνησης. Από συνεργεία αυτοκινήτων, φανοποιεία, καταστήματα ανταλλακτικών και αξεσουάρ έως και ιδιώτες που αναζητούν εργασία στον κλάδο ή θέλουν απλά να πουλήσουν το όχημά τους.

Ο καλύτερος φίλος των επιχειρήσεων στον κλάδο της μηχανοκίνησης

Αν έχετε κάποια επιχείρηση, σχετική με τον τομέα της αυτοκίνησης, και ψάχνετε κάποιον συνεργάτη, ήρθε η ώρα να σταματήσετε την αναζήτηση. Η κοινότητα του mixanokinisi.gr, σας δίνει την ευκαιρία, να έρθετε σε διαδραστική επικοινωνία με τους δυνητικούς σας πελάτες ή και συνεργάτες, και να επικοινωνήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Η χρήση της πλατφόρμας είναι πολύ απλή, αλλά ταυτόχρονα και άκρως αποτελεσματική.

Get started

Εφόσον, επιλέξετε το πακέτο υπηρεσιών που σας ταιριάζει και καταχωρήσετε την επιχείρηση σας, θα φτιάξετε ένα πλήρες προφίλ, σαν αυτό που έχετε στα social media (λογότυπο, επωνυμία, περιγραφή επιχείρησης φωτογραφίες, βίντεο και συνδέσμους προς τα social media ή και την ιστοσελίδα/eshop που μπορεί να διαθέτετε, ακόμα και link απευθείας στις κριτικές σας στο Google και πολλά ακόμα προνόμια). Στις πληροφορίες της επιχείρησης σας, μπορείτε να προσθέσετε τηλέφωνα επικοινωνίας, διεύθυνση (η οποία εμφανίζεται και στους χάρτες) και ωράριο λειτουργίας. Η επικοινωνία, μάλιστα, μπορεί να γίνει και απευθείας μέσω της πλατφόρμας με ένα κλικ.

Mixanokinsi.gr = Προβολή & Διαφήμιση

Το πιο καθοριστικό κομμάτι στην διαχείριση μιας επιχείρησης, είναι η προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων  της. Μέσω του mixanokinisi.gr, πέρα από τις ειδικές θέσεις προβολής στις κατηγορίες Δημοφιλών και Προτεινόμενων Επιχειρήσεων, γίνεται στοχευμένη προώθηση μέσω Google Ads στο κοινό που αναζητά αυτά που προσφέρετε. Έτσι δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε εσείς ποσά για να φτάσετε μπροστά στα μάτια του κοινού που σας ψάχνει.

Βρες τον κατάλληλο εργαζόμενο

Η πλατφόρμα, σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε αγγελίες εργασίας, και να αποκτήσετε γέφυρες επικοινωνίας με ενδιαφερόμενο και διαθέσιμο ειδικευμένο προσωπικό. Οι ιδιώτες, μπορούν να αναρτήσουν τα βιογραφικά τους, στα οποία και εσείς έχετε πρόσβαση. Έτσι, θα μπορέσετε να βρείτε τον ονειρικό σας υπάλληλο, χωρίς να χρειάζεται να ρωτάτε όλο σας τον κύκλο αν γνωρίζει κάποιον ή περιμένοντας κάποιον περαστικό να δει το σημείωμα που έχετε βάλει στην εξώπορτα της επιχείρησής σας. Με μια απλή πλοήγηση, η ιδανική στελέχωση της επιχείρησης σας θα γίνει πραγματικότητα.

Προώθηση στα social media

Τα social media, είναι απαραίτητα για την επιβίωση μιας σύγχρονης επιχείρησης. Η συνδρομή σας περιέχει, και μηνιαία δημοσίευση του προφίλ σας και των
 κουπονιών  / προσφορών σας στις σελίδες του δικτύου του mixanokinisi.gr και σε σχετικά groups.

Events για τους λάτρεις της ταχύτητας

Πέρα από την κάλυψη των αναγκών σας σε θέματα online προβολής, το mixanokinisi.gr, φροντίζει και για την δια ζώσης προβολή σας. Διοργανώνει διάφορα events για τους λάτρεις της μηχανοκίνησης, τα οποία θα σας φέρουν στο προσκήνιο και θα σας δώσουν την δυνατότητα να έρθετε ακόμη πιο κοντά με τους δυνητικούς σας πελάτες και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους.

Παράδεισος για ιδιώτες & όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στον κλάδο της μηχανοκίνησης

Στο mixanokinisi.gr ως ιδιώτης μπορείτε να δημοσιεύσετε αγγελίες πώλησης οχημάτων, ανταλλακτικών, αξεσουάρ, αλλά και να δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας προκειμένου να το δουν επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τις γνώσεις και τα ταλέντα σας.

Συνοψίζοντας, το mixanokinisi.gr, έχει έρθει για να μείνει. Ο ευέλικτος σχεδιασμός και η διαδραστική κοινότητα που παρέχει, το καθιστούν, την πληρέστερη πλατφόρμα μηχανοκίνησης στην Ελλάδα.