Home Άρθρα Κικιρικου ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ: ΑΛΛΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ, ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΛΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ…
ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ: ΑΛΛΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ, ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΛΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ…

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ: ΑΛΛΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ, ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΛΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ…

0
0

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Σεμνά και ταπεινά χωρίς θυσίες και κοκόρια η θεμελίωση του δημαρχείου, με τον δήμαρχο να σχολιάζει εκτός μικροφώνου την απουσία των άλλων παρατάξεων.

Κάποιος πάντως κρυφογελούσε στο τέλος της εκδήλωσης λέγοντας συνωμοτικά. «Εγώ θα κόψω την κορδέλα» και αυτός δεν ήταν ο Σίμος αφού έλειπε…

Δεν ξέρω αν είναι fake και λόγια του αέρα αλλά φαίνεται πως προετοιμάζεται ήδη και γυναικεία υποψηφιότητα για τον Δήμο Πετρούπολης και δεν μιλάμε ούτε από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης, ούτε για την Ιωάννα Μάστορα.

Ένας από την ηγετική ομάδα του Βλάχου, πάντως «απείχε» διακριτικά. Εργάτης σ’ όλη την θητεία είδε ότι δεν έπιασαν τόπο οι κόποι του και δείχνει πικραμένος. Πάντως οι περισσότεροι αναγνωρίζουν την προσφορά του.

Πάντως χωρίς να υπάρχει λόγος ένα ψιλοχαμούλης με το παρκάρισμα γινόταν χθες στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου. Δύο μάλιστα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα έξω από τον πρώην Βοτανικό Κήπο. Δεν ξεκινάμε καλά νομίζω… τα έργα για το νέο δημαρχείο. Βλέπω όταν κτιστεί να καταργούμε την πλατεία. Ελπίζω να έχει προβλεφθεί υπόγειο πάρκινγκ.

Ας μας πει κάποιος που έχει δει τα σχέδια… Χαχαχα! καλό το ανεκδοτάκι  που λέει και η αντιπολίτευση!

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Μια και είπα για πάρκινγκ, τι θα γίνει με αυτή τη λεωφόρο. Δεν υπάρχει σωτηρία με τα διπλοπαρκαρίσματα. Ή υπάρχει. Αν τε να δούμε το έργο Σκαλιστήρα με την διαπλάτυνση των πεζοδρομίων της Λεωφόρου, αν θα μας κάτσει καλά ή τα αυτοκίνητα θα καβαλήσουν και τα πεζοδρόμια…

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Τι ανακοινωσάρα έβγαλε ο νεοσύστατος Εμπορικός Σύλλογος Πετρούπολης. Μιας και ο Δήμος αδυνατεί να στολίσει περισσότερο την πόλη για τα Χριστούγεννα, θα αγοράσουν Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια για τις κολώνες οι καταστηματάρχες… Μπράβο στον Εμπορικό Σύλλογο. Εντάξει αφού είμαστε φτωχός δήμος ας βοηθήσουμε όλοι να κάνουμε την πόλη μας πιο εορταστική. Και ο Δήμος θα φροντίσει να δώσει ρεύμα! Κάτι είναι κι αυτό… Το πνεύμα των Χριστουγέννων να κυριαρχήσει… Να κάτι τέτοια λέω και με πιάνουν τα κλάμματα. Σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα βλέπω την Παχίδου να τα ανάβει για να ζεσταθεί, ντυμένη πάντα σικ στα ροζ!!!

Για άλλη μία χρονιά ο Δήμος Περιστερίου στη Δυτική Αθήνα παίρνει άριστα για τον στολισμό του. Το βραβείο του πιο πρωτότυπου στολίσματος παίρνουν οι Άγιοι Ανάργυροι και της πιο ωραίας στολισμένης πλατείας το Ίλιον.

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Πήρε το μάτι μου μία ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του 2ου Λυκείου όπου ζητούν να χρησιμοποιήσουν το κλειστό γυμναστήριο και οι καθηγητές φυσικής αγωγής των άλλων δύο σχολείων που συστεγάζονται το αρνούνται! Σοβαρά τώρα, υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και δεν έχει παρέμβει ακόμη η δευτεροβάθμια. Τι είναι το χωράφι τους ή το σπίτι τους και αποφασίζουν αυτοί ποιοι θα γυμναστούν και ποιοι όχι. Σαν δε ντρεπόμαστε λέω εγώ…

Σήμερα είναι τα παιδιά του 2ου Λυκείου που φιλοξενούνται, αύριο θα είναι άλλων σχολείων. Αν μόνοι μας δεν μπορούμε να τα βρούμε με τα παιδιά του γείτονα, τι περιμένεις από μία τέτοια κοινωνία, να έχει προκοπή. Μόνοι τους θα έπρεπε οι διευθυντές, οι εκπαιδευτικοί να βρουν λύση. Και πάντα υπάρχει λύση όταν θέλουν. Και περιμένουμε εμείς μετά να μάθουμε τα παιδιά μας γράμματα, την ευγενή άμιλλα, τα ολυμπιακά ιδεώδη και να γίνουν καλοί άνθρωποι, χρήσιμοι στην κοινωνία. Ουστ ρε…