Home Άρθρα Σβούρα ΣΒΟΥΡΑ: ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 310 ΛΕΞΕΙΣ!
ΣΒΟΥΡΑ: ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 310 ΛΕΞΕΙΣ!

ΣΒΟΥΡΑ: ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 310 ΛΕΞΕΙΣ!

0
0

Είδα πάλι μία φωτογραφία του δημάρχου με τον Παναγιώτη Καραΐσκο, τον νικητή του ημιμαραθωνίου της Αθήνας 2023 με λεζάντα «Παναγιώτη η Πετρούπολη είναι περήφανη για σένα», και στο μυαλό μου φέρνω φωτογραφίες του δημάρχου με τον Διονύση, τον Στέφανο, τη Τζωρτζίνα, τον Κώστα, την Ελένη, τον Παύλο, το Δημήτρη και κάθε νέο και νέα που κάνε μία επιτυχία να φέρουν λέζαντες «… η Πετρούπολη είναι περήφανη για σένα»!

Δεν ξέρω αν τα παιδιά αυτά αισθάνονται αυτή το ίδιο για την πόλη τους, κι αυτούς που τη διοικούν καθώς αυτή η «ρημάδα» πόλη και όσοι τη διοικούν δεν έχουν κάνει τίποτα περισσότερο για τα παιδιά αυτά πέραν από μία φωτό, μία λεζάντα και μία τιμητική βράβευση. Έχουν αφιερώσει μία ώρα, άντε δύο το πολύ κάθε χρόνο για να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους για να ωφεληθούν και μόνο πολιτικά.

Καμία άλλη βοήθεια, καμία άλλη υποστήριξη, καμία άλλη συνεισφορά. Το γνωρίζω ότι οι λέξεις αυτές είναι βαριές, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Αυτή είναι η πολιτική των φωτογραφιών. Με φωτογραφίες φέραμε γιατρούς στο πρώην ΙΚΑ, με φωτογραφίες φτιάξαμε το 2ο Λύκειο, με φωτογραφίες φτιάξαμε το Δημοτικό Στάδιο στην Αγία Τριάδα.

Με φωτογραφίες και υποσχέσεις. Υποσχέσεις που οι περισσότερες θα μείνουν στα λόγια. Δεν θα παραθέσω τις υποσχέσεις που έχω ακούσει με τα ίδια μου τα αυτιά, γιατί δεν θέλω να κάνω κακόβουλη κριτική, θέλω όμως κάποια στιγμή δήμαρχε να δω να φωτογραφίζεσαι με τον Παναγιώτη Καραΐσκο στα εγκαίνια του νέου στίβου στην Πετρούπολη και τότε πράγματι, αυτή θα έχει αξία, όχι για μένα, για σένα και τους ψηφοφόρους σου, αλλά για τον ίδιο τον Παναγιώτη και κάθε άλλο παιδί που προσπαθεί να αθληθεί κάτω από αντίξοες συνθήκες, για κάθε παιδί που προσπαθεί να αθληθεί και να ξεφύγει από τις κακοτοπιές, για την ίδια την πόλη που ζούμε και αγαπάμε που ζει τις χειρότερες στιγμές της όσον αφορά την κοινωνία των νέων!

tags: