Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

0
0

Αναγνωριστική επίσκεψη σε σχολεία του Δήμου Πετρούπολης πραγματοποίησαν στελέχη της νέας διοίκησης τυ Δήμου Πετρούπολης σε σχολεία της πόλης

 

Άμεση προτεραιότητα στην ομαλή λειτουργία των σχολείων φαίνεται ότι δίνει η νέα διοίκηση Σίμου στην Πετρούπολη καθώς κλιμάκιο με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Παιδείας Γιώργο Τσιακίλο πραγματοποίησαν εξόρμηση σε πολλά σχολεία της προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Πιο συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Tσιακίλος, συνοδευόμενος από τη δημοτική σύμβουλο, Ανθή Ζορμπά, την Παρασκευή (12/1) επισκέφθηκαν όλους τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς της Πετρούπολης, καθώς και τα 5ο, 11ο και 18ο Νηπιαγωγεία.

Τις προηγούμενες ημέρες ο κύριος Τσιακίλος και οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής Ρούλα Κανέλλη, Διοικητικών Υπηρεσιών Ξένια Γιώγου και Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Φιλίππου, επισκέφθηκαν τα 1ο, 2ο, 10ο και 12ο Δημοτικά, το 1ο και 3ο Γυμνάσια, καθώς και το 1ο και 16ο Νηπιαγωγεία.

Τα μέλη διοίκησης συνομίλησαν με τους εκπαιδευτικούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, για να βελτιωθούν οι συνθήκες εκπαίδευσης και διαβίωσης των μελών της σχολικής κοινότητας.

Μάλιστα τόνισαν στους εκπαιδευτικούς ότι τα παιδιά αποτελούν προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, διαβεβαιώνοντας τους ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η έλλειψη κονδυλίων από την κεντρική εξουσία, για να λυθούν όσα περισσότερα γίνεται από τα ζητήματα που υπάρχουν.