Home Άρθρα ΜΑΧΗΤΗΣ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΣΤΑ ΤΡΟΛ
ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΣΤΑ ΤΡΟΛ

ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΣΤΑ ΤΡΟΛ

0
0

Η αλήθεια είναι πως θεωρούσα ότι ο ΜΑΧΗΤΗΣ είχε ολοκληρώσει τον κύκλο του…

Η ενημέρωση έτσι όπως την έμαθα και την υπηρετούσα είχε πια πεθάνει. Πλέον η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να βγάλει αυτόν που έβριζε τόσα χρόνια, τον “ρουφιάνο-δημοσιογράφο” και να γίνει μέρος της ενημέρωσης. Της αφιλτράριστης ενημέρωσης, της φθηνής ενημέρωσης. Αυτής που μπορεί να διαφθείρει συνειδήσεις, να κηλιδώσει ονόματα, να κλείσει σπίτια ουσιαστικά και μεταφορικά.

Φυσικά αυτή είναι η διαφορά του δημοσιογράφου με τον ρουφιάνο…Ο δημοσιογράφος έχει τον τρόπο να την φιλτράρει, να τη διασταυρώσει, να αναζητήσει την αλήθεια, να προσπαθήσει να είναι αντικειμενικός απέναντι σε αυτήν, με όποιο προσωπικό κόστος! Αυτό όμως το κάνει ο ευσυνείδητος δημοσιογράφος! Ο καθένας από αυτούς που επέλεξαν να γίνουν «δημοσιογράφοι» των social media της αφιλτράριστης πληροφόριας του «άκουσα» και του «μου είπανε», δεν τους ενδιέφερε αυτό, παρά μόνο η ρουφιανιά…
Και αυτή η ρουφιανιά κυρίως δεν είχαν το θάρρος φυσικά να την πουν ή να τη γράψουν με ονοματεπώνυμο αλλά κρύφτηκαν πίσω από την ανωνυμία που τους προσφέρουν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Ξεπήδησαν δεκάδες ανθρωπάκια που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία με προκλητικές απόψεις, επιτηδευμένες προσπαθώντας να προκαλέσουν αναταραχή μέσα από ψεύδη και συκοφαντίες. Αυτά που ο κόσμος έμαθε ως τρολ. Και ξαφνικά αυτά τα ίδια τα τρολ απαιτούν δικαιώματα μιλάνε για ελευθερία λόγου και για δημοκρατία όταν οι ίδιοι καταπατούν κάθε ηθική ελευθερίας λόγου, ελευθεροτυπίας και ελευθερία έκφρασης.
Και δυστυχώς στο παιχνίδι αυτό μπαίνουν όλοι και περισσότεροι μέχρι χθες ευυπόληπτοι πολίτες που δήθεν αγωνιζόντουσαν για το κοινό καλό και για την πρόοδο της κοινωνίας, της πόλης, της χώρας και από θύματα των ίδιων των τρολ, έγιναν θιασώτες. Αντί δηλαδή να τα πολεμήσουν, συμμάχησαν μαζί τους και σαν τύπου παρένθετες μητέρες (ύβρις για την έννοια της μητρότητας), δημιούργησαν μια γενιά τρολ που ξεσκίζουν με τα νύχια τους κάθε έννοια δικαίου.

Ο ΜΑΧΗΤΗΣ λοιπόν δεν μπορεί να λείπει από αυτόν τον ανίερο πόλεμο. Θα είναι εδώ και θα προσπαθήσει πλέον να δώσει την ενημέρωση που πρέπει πλέον με άρθρα γνώμης, σε μία είδους αντίσταση απέναντι στα κάθε είδους τρολ. Και θα είναι ενάντια σε τέτοιου είδους διαδικασίες όποιον κι αν έχει να αντιμετωπίσει είτε φίλο, είτε αδερφό! Όποιος υπηρετεί αυτό το σύστημα θα έχει τον ΜΑΧΗΤΗ απέναντί του. Όπως είπε και ο φίλος μου ο κονσιλιέρι, εντομοκτόνο στα τρολ!!!

 

                                                                                                                                                                    O MAXHTHΣ