Home Δυτική αθήνα Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ, ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ!
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ, ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ!

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ, ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ!

0
0

Ο Μαχητής Δυτικής Αθήνας παραδίδει την σκυτάλη της ενημέρωσης στο westcities.gr

 

Κάθε κύκλος που ανοίγει είναι αναπόφευκτο να κλείσει. Ο Μαχητής Πετρούπολης ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2010, μεταλλάχθηκε σε Μαχητής Δυτικής Αθήνας και για 13 χρόνια προσέφερε ενημέρωση στους πολίτες της Πετρούπολης και της Δυτικής Αθήνας, όσο το δυνατόν αντικειμενικά μπορούσε, αν υπάρχει αντικειμενικότητα στην σημερινή εποχή.

Για αυτό που μπορεί ο ΜΑΧΗΤΗΣ να υπερηφανευτεί είναι ότι δεν χάιδεψε αυτιά και δεν έκανε δημόσιες σχέσεις. Ο κύκλος του ΜΑΧΗΤΗ κλείνει σήμερα. Οι εποχές άλλαξαν, τα δεδομένα επίσης… Η δημοσιογραφία αλλάζει καθημερινά. Η μορφή της δημοσιογραφίας όπως την ξέραμε δεν υπάρχει πια. Τα social media κατήργησαν τη συμβατική δημοσιογραφία. Πλέον όλοι μας είμαστε εν ενεργεία «ρεπόρτερ»! Και τα ΜΜΕ έγιναν αναμεταδότες της κάθε ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναμενόμενο λοιπόν ο κύκλος του ΜΑΧΗΤΗ να κλείσει. Κι ένας άλλος να ανοίξει. Αυτός του West Cities. To δείγμα το δώσαμε, καιρός τώρα να το κάνουμε πιο σωστά. Νο news, make news μας έλεγαν οι παλαιότεροι δημοσιογράφοι. Κάπως έτσι λοιπόν θα πορευτεί το westcities.gr από την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2021. Θα είναι περισσότερο ένα θεματικό site που θα βασίζεται περισσότερο στην εικόνα και λιγότερο στις λέξεις…
Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΑ ΑΘΗΝΑΣ ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες του και φυσικά όσες επιχειρήσεις τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ παραδίδει την σκυτάλη στο westcities.gr και ελπίζει να συνεχιστεί η ενημέρωση με σεβασμό!

tags: