Home Άρθρα Le General LE GENERAL: ΕΠΙΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΘΑ ΣΕ ΧΟΡΕΨΩ ΣΤΟ ΤΑΨΙ!
LE GENERAL: ΕΠΙΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΘΑ ΣΕ ΧΟΡΕΨΩ ΣΤΟ ΤΑΨΙ!

LE GENERAL: ΕΠΙΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΘΑ ΣΕ ΧΟΡΕΨΩ ΣΤΟ ΤΑΨΙ!

0
0

ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ HOT SPOT ΝΑ ΧΟΥΝ ΑΠ’ ΟΥΛΑ!

 

 

Μαχητές, άκυρον… Μαχητές, Προσοχή!!!

Ακόμη ρε ποντικαρέοι να ξυπνήσετε κοντεύει το Ορούτς Ρέις να κατεβάσει μετανάστες στον Πειραιά και εσείς τραγουδάτε με παρέσυρε το ρέμα, μάνα μου δεν είναι ψέμα! Ξυπνάτε γιατί χανόμαστε, άντε μην αρχίσω τις μεταβολές και φεύγετε με αναβολές…

Επ’ ώμου αρμ… Παρουσιάστε αρμ…

Le General parle!

  • Η κυβέρνηση είχε τρομερό σχέδιο στο μεταναστευτικό, αφού πρώτα έκανε την κωλοτούμπα με το υπουργείο που κατήργησε και ξανά έστησε, τώρα έφτασε και στην επίταξη. Επόμενο βήμα ενός καλά οργανωμένου σχεδίου που εκτελείται ευλαβικά προβλέπει ίσως την εκκένωση των νησιών μας. Προχωράμε δυνατά και επιτελικά.
  • Μιλήσαμε για την κόντρα στην Αγία Βαρβάρα και έσκασε η είδηση από την πλευρά του πρώην ότι ο νυν τον απειλεί με μελλοντικές δίκες. Πάντως στο Αιγάλεω δεν έχουν παράπονο, ο Καπλάνης γύρισε όλες τις πίτες των υποψηφίων. Θα αλλάξει γειτονιά ή ετοιμάζεται για πιο global καταστάσεις ο George;
  • Αφού πιάσαμε τη συνοικία που έχει χαρίσει ωραίες στιγμές στην Α’ Εθνική, εκεί ο δήμαρχος πιο πολύ για διευθυντής του γραφείου του Καλογερόπουλου δείχνει. Το μόνο που του λείπει είναι να εγκαταστήσει το στρατηγείο στο Μαυροθαλασσίτης…
  • Αντάρτικο λέει ξεκινά η Νάντια με αφορμή το μορατόριουμ. Μέχρι και επιστολή έστειλε. Είναι εντυπωσιακό πως αλλάζει η κατοχή της μπάλας στην πολιτική. Πριν λίγο καιρό οι άνθρωποι της Φώφης με όνομα βαρύ σαν ιστορία έδιναν σκληρά τη μάχη υπέρ της Νάντιας στα δυτικά. Πάντως δείχνει να έχει πιάσει το σφυγμό στη βάση, αλλά τα παιχνίδια της φωτιάς είναι επικίνδυνα και στο τέλος κλείνουν με κάψιμο.
  • Με επιστολή προς τον Πρωθυπουργό έπαιξε μπάλα και ο Ντηνιακός στο Χαϊδάρι, με αφορμή την προβλήτα 4. Τι να κάνει ο άνθρωπος κινείται και μαζεύει όπου και όπως μπορεί, άλλωστε η πλειοψηφία του στο δημοτικό συμβούλιο θυμίζει ισορροπία τρόμου. Ο Στρατηγός μέχρι και στιγμή αποχώρησης έχει πιάσει για να μην εκτεθεί η πλειοψηφία.
  • Την πίτα έκοψε μεταξύ συνταξιούχων, συγγενών και φίλων το ΚΙΝΑΛ Πετρούπολης. Πρόλαβαν πάντως να πλακωθούν οι Βενιζελικοί με τους Γαπικούς με τον Μιχάλη Καρχιμάκη να παίρνει το όπλο και να βαράει κατά ριπάς..
  • Ο Στεφάν πάντως δείχνει σύγχρονο πλέι μέικερ με έφεση στην πάσα και στο πικ εν ρολ. Η τελευταία κίνηση θα ταράξει κυριολεκτικά και μεταφορικά τα νερά της πόλης. Ο Στρατηγός πάντως σας έχει προειδοποιήσει καιρό τώρα ότι η τράπουλα ανακατεύεται στην πόλη.
  • Φυσικά το πρόβλημα στην Πετρούπολη θα το έχουν οι δεξιοί που συνεχώς βλέπουν το ΠΑΣΟΚ μπροστά τους. Πάντως το παλεύουν, μέχρι και τρολ έβγαλαν από τη φαρέτρα τους. Προσοχή παιδιά μόνο μην γράφετε με κεφαλαία, λες και έχετε ξεχασμένη καμιά τυρόπιτα στο caps lock.
  • Το Mega ανοίγει και για ευνόητους λόγους θα είναι το αγαπημένο κανάλι του στρατηγού. Για αρχή θα ήταν ωραίο να παίξουν επετειακές σειρές να θυμηθούμε τα νιάτα μας.

Μαχητές, ημιανάς! Μαχητές, προσοχή!!!

Εμπρός μαρς για πρωινό καφεδάκι,  φρέντο και κους κους. Τώρα, κωλυώμενοι και μόνιμα κωλυώμενοι να ετοιμάζονται σιγά σιγά, τα καρναβάλια έρχονται και θα χρειαστούμε κόσμο να μαζέψουμε οπτικοακουστικό υλικό, πάντα με εχεμύθεια, με πάσαν μυστικότητα, ένθεν και ένθεν εκείθεν και εντεύθεν.

tags: