Home Άρθρα Le General LE GENERAL: Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ
LE GENERAL: Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

LE GENERAL: Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

0
0

ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ DETTOL, ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛ

 

Μαχητές άκυρο! Μαχητές προσοχή!

Ημερήσια αναφορά στρατοπέδου: 30 κρυωμένοι, 12 με πυρετό, 300 σε πίτες, και άπειροι οι παρλαπίπες.

Attention, le general parle

Ο εχθρός βρίσκεται προ των πυλών… Και δεν μιλάμε για τον Ερντογάν! Εξ ανατολάς και ακόμη πιο πέρα. Δεχόμεθα επίθεση με με νυχτερίδες, αράχνες και διάφορα φίδια. Ή καλύτερα φιδιές! Τέλος πάντων ο κρατικός μηχανισμός έχει πάρει άνα χείρας τα Dettol και τα θερμόμετρα και περιμένει σε λιμάνια, αεροδρόμια και σταθμούς τον Κορονοϊό. Οι πολίτες εξαφάνισαν τις χειρουργικές μάσκες από τα φαρμακεία και τσακώνονται – τι πρωτότυπο – από ποια πλευρά πρέπει να τη φορέσουν.

  • Ο Άδωνις έλυσε όλα τα προβλήματα της οικονομίας και βρίσκει αναλγησία στην προστασία της πρώτης κατοικίας. Ο Χρηστίδης και το ΚΙΝΑΛ δεν έχασαν την ευκαιρία, βρήκαν τον ιδανικό αντίπαλο και έπαιξαν μπάλα. Αν κρίνουμε ότι επιστρατεύτηκε η ομάδα αλήθειας για να υπερασπιστεί τον υπουργό, τότε το Κίνημα Αλλαγής πέτυχε μια επικοινωνιακή νίκη έπειτα από καιρό.

 

  • Το υπουργείο Εργασίας σκέφτεται στους ελέγχους της επιθεώρησης να βγάλει και τον στρατό. Το νου σας μην κάνετε καμιά έφοδο με το G3 και τρομάξει ο κόσμος.

 

  • Στον ΣΥΡΙΖΑ πάλι τα μαχαίρια έχουν βγει και δεν λένε να φύγουν από το τραπέζι. Τελευταία αφορμή ένα εσωτερικό δημοψήφισμα για το νέο όνομα. Προεδρικοί και κομματικοί θυμίζουν σκληρές πασοκικές καταστάσεις, τότε που τα εσωκομματικά ήταν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων.

 

  • Τη δική του πίτα έκοψε ο Μιχάλης Καρχιμάκης και δεν σας κρύβω ότι το μέγα πλήθος και το μέγα πάθος ξεχείλισε στο Μπουρνάζι.  Πάντως με τόση κοσμοσυρρόη  απορίας άξιον είναι πως την έχασε την έδρα ο Μιχάλης.

 

  • Πίτα έκοψε και η Νομαρχιακή της ΝΔ. Τα σχόλια ποικίλουν για του βουλευτές του τομέα. Μία είναι η απορία που αιωρούνταν στον αέρα. Πως ο Λοβέρδος προσπέρασε πολλά και βαριά χαρτιά.

 

  • Λίγο πιο κάτω από τη Θηβών, εκεί στην Αγία Βαρβάρα η νίκη του Λάμπρου Μίχου δεν πτοεί τον προηγούμενο δήμαρχο που συνεχίζει ακάθεκτος σαν να μην έχασε ποτέ. Ο Λάμπρος όμως κάνει κινήσεις και κλειδώνει το ματσάκι και για το ’23. Η κόντρα φυσικά καλά κρατεί και δεν είναι μόνο πολιτική.

 

  • Είχαμε πει ότι στο Περιστέρι Ανδρέας δημαρχεύει και οι στρατοί εκ των έσω ετοιμάζονται. Πάντως ο δήμαρχος όπου βρεθεί και όπου σταθεί μιλάει για πρόγραμμα οκταετίας. Ο Στρατηγός πάντως θα απογοητεύσει τους μνηστήρες και θα προβλέψει παραμονή και νέα θητεία του Ανδρέα.

 

  • Και μια και η καναδέζα έφτασε  στο Περιστέρι ας δώσουμε λίγο άρτο περισσότερο, γιατί οι φίλοι του Ατρόμητου ανησυχούν καθώς η ομάδα μας δεν τα πάει καλά φέτος. Από το 2ο γραφείο μαθαίνω ότι ο Σάββας δείχνει αναλώσιμος και ο Κάναντι τελειώνει από Νυρεμβέργη και επιστρέφει.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα, και αν παγώσαμε τις τελευταίες ημέρες, είπα του μάγειρα να μοιράσει λίγο κρασί και λίγο πρόβατο και θα είστε εντάξει. Πάντως τα δελτία ειδήσεων πυρετωδώς ετοιμάζουν τις κονσέρβες από το χιόνι στην Πάρνηθα.

Rejeté!

tags: