Home Άρθρα Le General LE GENERAL: ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΛΙΓΑΚΙ… ΟΥΥΥΥΥ!
LE GENERAL: ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΛΙΓΑΚΙ… ΟΥΥΥΥΥ!

LE GENERAL: ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΛΙΓΑΚΙ… ΟΥΥΥΥΥ!

0
0

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗ, ΩΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

Μαχητές… Άκυρον! Μαχητές… Προσοχή!

 

Μέσα οι κοιλιές, έξω τα στήθη ρε νεολαίοι! Τι φάγατε πολύ την Τσικνοπέμπτη και δεν μαζεύεται η κοιλιά; Το νου σας έρχεται Σαρακοστή και θα ‘χουμε γυμνάσια και ασκήσεις μην μας πιάσουν στον ύπνο οι γείτονες! Για κλείστε τα στόματα και ανοίξτε τα αυτιά σας.

 

Le General parle…

Συμμαχία ενάντια στον κοινό εχθρό, αντιγραφή, συγκοινωνούντα δοχεία, όπως θέλετε πέστε το… Εγώ θα το πω έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού! ΚΙΝΑΛ και ΝΔ έβγαλαν την ίδια ανακοίνωση ενάντια στην αφίσα  του  Τσίπρα! Τόσοι ελεύθεροι συνάδελφοι εν αποστρατεία κυκλοφορούν στα κανάλια. Πάρτε έναν να σας δείξει πως κερδίζετε ένας πόλεμος. Με τα αμούστακα της νεολαίας που βαδίζετε για πρόωρες σας βλέπω πάλι…

 

  • Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες ενάντια στην βόμβα του ΧΥΤΑ Φυλής και όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν, θα συμπλήρωνε ο στρατηγός. Διότι δεν έχουμε ακούσει μία, βρε μία για δείγμα, εναλλακτική πρόταση τα τελευταία 30 χρόνια. Σκληρές ιδεοληψίες, ατέρμονες αντιδράσεις και ένα πρόβλημα που συνεχώς εντείνεται.

 

  • Ως άλλος Γ. Ράλλης ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος δεν ήθελε “ου” για τον πρωθυπουργό της χώρας. Κάπως έτσι άδραξε την ευκαιρία, αποχώρησε εντυπωσιακά και γλίτωσε ένα θέμα στο οποίο φάνηκε επιεικώς αδιάβαστος. Σαν τους μαθητές ένα πράγμα, που ξέρουν μια εβδομάδα πριν το προγραμματισμένο διαγώνισμα, τετραμήνου, με συγκεκριμένη ύλη και στο τέλος παραδίδουν λευκή κόλα.

 

  • Από την άλλη μεριά η αριστερά, δεν θέλει να ακούει καν τη λέξη “ιδιώτης”, και θεωρεί καθαρά δουλειά τους κράτους την αποκομιδή. Φυσικά στο τέλος κατηγορεί και το κράτος για ταξική αντιμετώπιση στα σκουπίδια. Άβυσσος η ψυχή του Λένιν.

 

  • Τα συγχαρητήρια στην ελληνική αστυνομία έδωσε η πολιτευτής της ΝΔ στα δυτικά, Εύη Τοτόνη. Αφορμή ήταν μια κλήση στην πυλωτή της πολυκατοικίας που έκοψε ένα περιπολικό. Που να έπιανε και κανέναν εγκληματία Εύη μου, πάρτι στο Μαξίμου θα κάναμε.

 

  • Η Νάντια συνεχίζει ακάθεκτη τις συναντήσεις με κυβερνητικούς φορείς, στα όρια πάντα της θεσμικής της ιδιότητας πάντα. Το θέμα δεν είναι ότι ενοχλούνται στην Τρικούπη, αλλά έχουν αρχίσει και ενοχλούνται τα γαλάζια στελέχη της γειτονιάς. Ποιος ξέρει τι μπορεί να σκέφτονται Στρατηγέ μου. Ζενέτος και Στέφαν πάντως στέκονται στο πλευρό της, αν και νομίζω με λίγο παραπάνω “Πάχα” στις δράσεις της θα αισθανόταν ακόμα καλύτερα.
  • Οι αρμοί της εξουσίας είναι η δαμόκλειος σπάθη για τη δεύτερη φορά αριστερά, λογικά την τρίτη φορά ο Αλέξης θα μιλήσει για την ανάγκη της σύνθεσης μιας νέας κυβέρνησης του βουνού…

 

  • Νομαρχιακές εκλογές ετοιμάζει το Κίνημα Αλλαγής και ήδη τα στρατηγεία ετοιμάζονται με το βλέμμα στους συσχετισμούς της επόμενης μέρας. Οι βουλευτές και οι αυτοδιοικητικοί διακριτικά θα στηρίξουν τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις οι κομματικοί παίχτες στο τέλος κερδίζουν. Το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος τους είναι η φάση στο Κίνημα όσο το παιχνίδι παραμένει κλειστό στη λογική της νίκης έστω και με μισό μηδέν.

 

  • Βρεθήκαμε και στις διαδικασίες του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Εκεί να δεις κλειστό μαγαζί, σαν το club της Εκάλης ένα πράγμα, για λίγους και εκλεκτούς, έγιναν γκρίζα τα μαλλιά τους και ακόμα ελέγχουν καταστάσεις ορισμένοι συνδικαλιστές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουν καμία απήχηση στην κρίσιμη μάζα, με αποτέλεσμα να θεωρούνται παρωχημένοι και γραφικοί.

 

  • Όπως παρωχημένο δείχνει και το φετινό Master Chef, το οποίο έχει γίνει ριάλιτι για σαλάτες πολυτελείας. Κάπως έτσι το Παρά Πέντε που ασχολήθηκε με τη διαφθορά του πολιτικού συστήματος τόσα χρόνια μετά συνεχίζει να γράφει διψήφια στην τηλεθέαση. Η κάθαρση μόνο στα σίριαλ συμβαίνει…

 

  • Ετσι πάντως όπως γράφουν οι επαναλήψεις του Mega, προβλέπω τον Αντ1 να βγάζει τις δικές του επαναλήψεις από το συρτάρι. Prime time με άγγιγμα ψυχής και τρίτο στεφάνι θα κοκκινίσουν τα μηχανάκια.

 

Μαχητές ημιανάς!

Απόκριες έχουμε ντυθείτε οι γνωστοί μασκαράδες και ξεχυθείτε στους δρόμους να γιορτάσετε με Ματθαίο ή χωρίς! Τα ΚΑΠΗ θα γιορτάσουν με Γερολυμάτο είναι και συνομήλικοι. Πάλι καλά δεν λέτε που δέχθηκε κι αυτός. Οι επόμενοι εύκαιροι ήταν οι αδερφοί Κατσάμπα!
Rejete!!!

tags: