Home Άρθρα Σβούρα ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!

0
0

Αφήστε τα παιδιά στα σχολεία τους και όλοι μαζί οι γονείς, οι μόνοι “υπαίτιοι” για την σημερινή κατάσταση της εκπαίδευσης και της χώρας ας βγούμε απέναντι στο υπουργείο Παιδείας, στην κυβέρνηση, στο κράτος να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

Αν δεν είμαστε ικανοί εμείς οι γονείς να φτιάξουμε ένα ισχυρό διεκδικητικό μέτωπο και να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, πως θα μπορέσουν να το κάνουν μικρά παιδιά και τους βάζουμε τσιτάτα συνθήματα να λένε που δεν ξέρουν ούτε να τα συλλαβίσουν.

Το ότι όποιο γονεϊκό κίνημα δεν μπορεί να «συγκινήσει» και να αφυπνίσει ολοκληρωμένους πνευματικά ενήλικες με συγκροτημένη, θέλω να πιστεύω, σκέψη και μαζεύει 80-100 γονείς αντί 4000 θα πρέπει να τους προβληματίσει…

Αν μου πείτε ότι μα αυτοί είναι όλοι κι όλοι οι γονείς με συγκροτημένη σκέψη και άποψη, τότε έχουμε αποτύχει οι ίδιοι και προσπαθούμε να κάνουμε σαν τα μούτρα μας και τα παιδιά μας.

Το είπα και θα τα ξαναπώ, όσο και αν κάνω κάποιους να δυσανασχετούν για αυτό… Κομματικά ένσημα και πολιτικές καριέρες πάνω στο παιδί μου δεν θα το επιστρέψω. Πάνω στα παιδιά μας είναι ανεπίτρεπτο και ξεφτίλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ