Home Σπορ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ»
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ»

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ»

0
0

Ο ΑΟ Χαϊδαρίου καταγγέλλει την δημοτική αρχή απαξιοί να δείξει ενδιαφέρον στα προβλήματα που υπάρχουν στο γήπεδο «Τάκης Χαραλμπίδης»

 

 

Αυτιά και μάτια κλείνει η δημοτική αρχή του Χαϊδαρίου, στις εκκλήσεις του ΑΟ Χαϊδαρίου για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, οι ζημιές και φθορές στο γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης» που η εικόνα του την εποχή του lockdown δείχνει εγκαταλελειμμένο.

Με ανακοίνωση του ο αθλητικός σύλλογος της πόλης αναφέρει ότι η πλειοψηφία των δήμων όσο διαρκεί το lockdown επιδιορθώνουν τα προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων. Στο δήμο Χαϊδαρίου επικρατεί απόλυτη στασιμότητα. Με την ανακοίνωση αυτή και τις φωτογραφίες που φέρνουν στη δημοσιότητα ευελπιστούν να υπάρξει ευαισθητοποίηση των αρμοδίων.

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Οι πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, με την επιρροή της πανδημίας σε όλους τους τομείς της ζωής μας, μας γεμίζει αγωνιά σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι κατά την επιστροφή των μικρών και μεγάλων μελών της οικογένειας του Α.Ο. Χαϊδαρίου στους αθλητικούς χώρους.

Ως διοίκηση είμαστε αποφασισμένοι να λάβουμε όλα τα μέτρα που απαιτούνται, με βάση τις δυνατότητές μας και σε συνεργασία με όλους τους αρμοδίους φορείς, για την ασφαλή και ομαλή επιστροφή, ειδικά των μικρότερων αθλητών μας, στα γήπεδα.

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε όμως ότι, όλο αυτό το διάστημα που βρισκόμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, παρακολουθούμε ανακοινώσεις σωματείων από διάφορες περιοχές της Αθήνας που γνωστοποιούν τις εργασίες που πραγματοποιούν οι αντίστοιχες υπηρεσίες των Δήμων τους όσον αφορά την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων στα γήπεδα όπως ηλεκτροφωτισμός, αποδυτήρια, αθλητικός εξοπλισμός κ.α.

Ενώ λοιπόν η πλειοψηφία των Δήμων αξιοποιεί τη διάρκεια  του lockdown, να επιδιορθώνει προβλήματα, στον δικό μας Δήμο επικρατεί η απόλυτη στασιμότητα. Η μοναδική ενασχόληση των αρμόδιων φορέων  είναι να προσπαθούν να δείξουν υπέρμετρη αυστηρότητα, χωρίς κανένα απολύτως όφελος για όλες τις πλευρές, απέναντι σε άλλα αθλητικά σωματεία της πόλης και να το προβάλλουν αυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Τι κάνουν όμως για τα σοβαρά προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων;

Από ό,τι φαίνεται δεν τους απασχολούν και πολύ, άποψη που ενισχύεται ακόμα περισσότερο και από το γεγονός, ότι ακόμα και στα τηλέφωνα και τα μηνύματά μας, απαξιούν να απαντήσουν. Εμείς δημοσιεύουμε σήμερα ενδεικτικές φωτογραφίες από την κατάσταση των εγκαταστάσεων του «Τάκης Χαραλαμπίδης», με την ελπίδα πως θα ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι.

Καλούμε και τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, για να διεκδικήσουμε από όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, την αναγκαία χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και τον εκσυγχρονισμό όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας.

Παράλληλα, παίρνουμε πρωτοβουλία και καλούμε όποιον συμπολίτη μας θέλει, να συμβάλλει στην προσπάθεια που θα κάνουμε για να δώσουμε, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, από μόνοι μας λύση σε κάποια προβλήματα των εγκαταστάσεων, όπως άλλωστε κάναμε και στο παρελθόν με κάποια από τα αποδυτήρια και τα γραφεία των διαιτητών στο «Τ. Χαραλαμπίδης», ώστε με την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων όλοι οι αθλητές να αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.