Home Σπορ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΟΡΘΙΟΣ 1-1 ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΟΡΘΙΟΣ 1-1 ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΟΡΘΙΟΣ 1-1 ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ

0
0

Στην κορυφή της βαθμολογίας των play out παρέμεινε ο Ατρόμητος μετά την ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό.

 

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 τον Λεβαδειακό εκτός έδρας και να παραμείνει έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας των Play outs.

 

Κάπως έτσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 19 πόντους και συνεχίζουν τη μάχη για την παραμονή τους. Από την άλλη ο Ατρόμητος παραμένει στην κορυφή των playouts με 33 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος είχε την πρώτη καλή στιγμή του στο 18′ με τον Εντερ, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 33′ όταν ο Γιαννιώτης έδιωξε δύσκολα το σουτ του Γιαννιώτα.

Στο 2ο ο Λεβαδειακός μπήκε πολύ δυνατά, και στο 52′ είχε δοκάρι με τον Γερεμέγεφ, και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 70′ με κεφαλιά του Βινίσιους. Ο Ατρόμητος αντ΄λεδρασε άμεσα, και έφτασε στην ισοφάριση στο 81′ όταν από γέμισμα του Ροτάριου ο Ρομπάιγ με το κεφάλι γύρισε στον Κιάρτανσον ομοποίος από κοντά έκανε το 1-1, που έμεινε μέχρι τη λήξη.

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Λιάγας, Παναγιώτου (46′ Γερεμέγεβ), Παζ, Χαμόντ (46′ Νταμπό), Νίκας, Μεχία (84′ Μπελμόντε), Γιαννιώτας (61′ Σακό), Σαχπεκίδης (77′ Βρακάς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες, Φρινγιόνσον (69′ Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ (77′ Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (82′ Τζοβάρας), Κλωναρίδης (46′ Ροτάριου), Τζαβίδας (69′ Κωτσόπουλος)