Home Σπορ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ 0-3 ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ 0-3 ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ 0-3 ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑ

0
0

Κατώτερο των περιστάσεων το Αιγάλεω δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πρωτοπόρο Κηφισιά και ηττήθηκε με 0-2 για την 17η αγωνιστική της Super League 2

Την εντός ήττα από την πρωτοπόρο Κηφισιά με 3-0 γνώρισε το Αιγάλεω, μην μπορώντας να μπει ουσιαστικά ποτέ στη διεκδίκηση του παιχνιδιού.Έμεινε έτσι στους 26 βαθμούς, με τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη να είναι στους 4 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν σχεδόν σε όλο το ματς, ενώ εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο πως οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από πολύ νωρίς με παίχτη λιγότερο.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Κηφισιά ήρθε στο 5′ όταν ο Σκαφίδας έδιωξε δύσκολα το σουτ του Γκίνη. Στο 18′ έγινε η φάση που έκρινε σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του αγώνα. Ο Τετέι έφυγε μόνος απέναντι στον γκολκίπερ Σκαφίδα και επιχείρησε να τον “κρεμάσει”, με τον τελευταίο να αποκρούει με τα χέρια εκτός περιοχής και να βλέπει την κόκκινη κάρτα.

Το σκορ άνοιξε στο 25′ όταν ο Προβυδάκης σέντραρε, ο Παπασάββας γύρισε τη μπάλα και ο Κουϊρουκίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 45+1′ όταν ο Ποζατζίδης σέντραρε, ο Σικαλιάς δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Τετέι από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2. Λίγο έλειψε το προβάδισμα της Κηφισιάς να αυξηθεί πριν το ημίχρονο, αλλά η κεφαλιά του Τετέι στο 45+3′ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 47′ η νέα κεφαλιά του Τετέι πέρασε και πάλι άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά το Αιγάλεω απείλησε για πρώτη φορά με το σουτ του Κολλά να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 56′ η υπόθεση νίκη έλαβε τέλος, όταν ο Γκίνη ολοκλήρωσε μια εξαιρετική ομαδική ενέργεια και με δυνατό σουτ έκανε το 0-3.

Στο 59′ η κεφαλιά του Σταματή έφυγε άουτ, με την Κηφισιά να χάνει πολλές ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ στη συνέχεια. Τα σουτ των Νοικοκυράκη στο 71′, Προβυδάκη στο 76′ και Αντερέγγεν στο 83′ πέρασαν άουτ, ενώ ο Σικαλιάς έσωσε την εστία του στο 87′ σε σουτ του Παυλάκη.

 

ΑΙΓAΛΕΩ: Σκαφίδας, Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Χοτζάλι (67′ Νικολακόπουλος), Τσίτσαρης (57′ Καμαρά), Κωστανάσιος (18′ Σικαλιάς), Πολυχρόνης, Τσιλιγκίρης (57′ Ραμίρεζ), Βλαχομήτρος, Κολλάς (57′ Σταματής).

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙAΣ: Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης (72′ Παυλάκης), Παπασάββας (63′ Πέιος), Σωτηράκος, Προβυδάκης (81′ Αντερέγγεν), Πρίτσας (63′ Νοικοκυράκης), Γκίνη, Κουϊρουκίδης, Τετέι (72′ Δημοσθενιάδης).