Home Αγ. Βαρβάρα ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ

0
0

Χειροπέδες πέρασε η ΕΛΑΣ σε 15χρονη και 24χρονο που είχαν συστήσει συμμορία και διέπρατταν κλοπές και ληστείες από επιβάτες στον σταθμό του Μετρό στην Αγία Βαρβάρα, ενώ συμμετείχε και ένας 8χρονος ως συνεργός τους

 

 

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συμμορία Ρομά, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές και ληστείες από επιβάτες σε σταθμό σταθερών συγκοινωνιών στην Αγία Βαρβάρα.

 

Μία 15χρονη και ένας 24χρονος συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για ληστεία και κλοπή στον σταθμό του μετρό στην Αγία Βαρβάρα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και ένταξη σε συμμορία, διακεκριμένες κλοπές και ληστεία. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε και ένα παιδί 8 ετών ως συνεργός τους.

Οι δύο συλληφθέντες, μαζί με τον 8χρονο, πλησίαζαν επιβάτες μέσα στον σταθμό και με τη μέθοδο της απασχόλησης τους αποσπούσαν προσωπικά αντικείμενα και αποχωρούσαν, ενώ χρησιμοποιούσαν και σωματική βία τόσο για την απόσπαση των αντικειμένων, όσο και για τη διατήρησή τους αφού τα θύματα είχαν αντιληφθεί τις πράξεις τους.

 

Στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικών κλοπών και ληστειών από επιβάτες σε σταθμό ΣΤΑ.ΣΥ. στην Αγία Βαρβάρα, πιστοποιήθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας και συνελήφθησαν δύο μέλη της, ενώ ταυτοποιήθηκε ακόμα ένας 8χρονος ως μέλος της, ο οποίος λόγω ηλικίας αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω υπηρεσίας, εξιχνιάστηκαν μία ληστεία και μία κλοπή. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.