Home Αγ. Βαρβάρα Αγ. Βαρβάρα: Μπράντεφερ Μίχου – Γιάγκα για δημόσια συζήτηση
Αγ. Βαρβάρα: Μπράντεφερ Μίχου – Γιάγκα για δημόσια συζήτηση

Αγ. Βαρβάρα: Μπράντεφερ Μίχου – Γιάγκα για δημόσια συζήτηση

0
0

Για δημόσιο απολογισμό κάνει λόγο ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος, δημόσια συζήτηση ζητά ο επικεφαλής της «Δυνατής Πόλης» Μιχάλης Γιάγκας.

Δεν σήκωσε το «γάντι» της ανοικτής συζήτησης ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος, σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της «Δυνατής Πόλης» Μιχάλη Γιάγκα, ο οποίος με δεύτερη επιστολή του κάνει λόγο για άρνηση του δημάρχου στη δημόσια συζήτηση επειδή φοβάται την αλήθεια και προτιμά το ασφαλές περιβάλλον του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 22 Μαρτίου είχε δηλώσει ότι έχει δεσμευθεί να ακούει τις διαφωνίες της αντιπολίτευσης και κατόπιν συζήτησης και συνεννόησης να αποφασίζεται αν είναι η σωστές ή όχι. Κάλεσε μάλιστα τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης σε ανοικτή συζήτηση ώστε να αποφεύγονται οι υβριστικές αλληλογραφίες, οι ανακοινώσεις που θίγουν το κύρος του Δήμου.

Ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Γιάγκας επικεφαλής της «Δυνατής Πόλης» την επομένη του Δημοτικού Συμβουλίου (23/3) απέστειλε επιστολή στον κ. Μίχο αποδεχόμενος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά της πρόσκλησης-πρόκλησης για ανοικτή συζήτηση για τα προβλήματα της πόλης και πρότεινε μία σειρά από θέματα.  

Στις 24/3 ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας απάντησε στην επιστολή του κ. Γιάγκα λέγοντας πως τα θέματα που έθεσε ο επικεφαλής της «Δυνατής Πόλης», μπορεί να συζητηθούν σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου όλες οι παρατάξεις θα εκθέσουν τις απόψεις τους.

Ο κ. Γιάγκας με δεύτερη επιστολή του ανταπάντησε στον δήμαρχο ότι αναίρεσε την πρότασή του γιατί φοβάται την αντιπαράθεση και την αλήθεια και ζητά από τον κ. Μίχο να μην αθετήσει τα λόγια του και να ενημερωθούν οι πολίτες για το τι πραγματικά συμβαίνει στην πόλη.