Home Περιστέρι ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ [VIDEO]
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ [VIDEO]

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ [VIDEO]

0
0

Χιλιάδες μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν την πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι για να δουν από κοντά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου!

 

 

 

25 χιλιάδες και πλέον πολίτες κατέκλυσαν στις 7 Δεκεμβρίου 2022 την κεντρική πλατεία της πόλης του Περιστερίου! Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και τα όμορφα βεγγαλικά έλαμψαν το Περιστέρι σε όλη την Αττική! Το κοινό ξεσηκώθηκε με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμο, σε μια ανεπανάληπτη εμφάνιση στον Δήμο Περιστερίου, με τη σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής.

 

 

Η φαντασμαγορική βραδιά άνοιξε με το καλωσόρισμα από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & ΚΕ.ΦΙ. Γιώργο Τσαλίκη, ακολούθησαν οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την χορωδία του Εθνικού Ωδείου Περιστερίου.

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, η συμμετοχή στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση και γιορτή με τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα, Πολιτιστικοί & Αθλητικοί Σύλλογοι της πόλης, τα Κέντρα Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) και τα Δημιουργικά Εργαστήρια, πλημμυρίζοντας με ήχους γιορτινούς τους δρόμους του Περιστερίου.

 

 

Μικροί και μεγάλοι μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2023 μπορούν να διασκεδάσουν καθημερινά ΔΩΡΕΑΝ στις εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις! Από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ στην πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό “Περιστέρι” με το Carousel, το Λούνα Παρκ, τα γιορτινά τρενάκια, την ωραιότερη Φάτνη της Αττικής.

Καθημερινά στο Περιστέρι διοργανώνονται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και συναυλίες, παιδικές παραστάσεις και χορευτικά δρώμενα, με είσοδο ελεύθερη παντού!

 

 

Με τη σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περιστερίου η Γιορτή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης!

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, που παρευρέθηκε στην λαμπρή βραδιά στο Περιστέρι  τόνισε μεταξύ άλλων:

«Το Περιστέρι γιορτάζει, όπως και όλη η Αττική. Η Περιφέρεια Αττικής και εφέτος βρίσκεται κοντά σε κάθε πολίτη τις ημέρες των γιορτών με στόχο να συμβάλει στην ενίσχυση του εορταστικού κλίματος και της αισιοδοξίας των πολιτών. Ευχόμαστε οι γιορτές αυτές να έχουν το φως και τη μαγεία των εποχών πριν την πανδημία. Πρόκειται για μια πραγματική ανάγκη προκειμένου μικροί και μεγάλοι με φαντασία και κέφι να μπούμε στον εορταστικό ρυθμό των Χριστουγέννων. Για όλους εμάς, ο πολιτισμός και οι εκφράσεις του, αποτελούν δυναμικό στοιχείο του ευ ζην, της ζωντάνιας και της χαράς που τόσο έχουμε ανάγκη. Η Περιφέρεια Αττικής προγραμματίζει εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Αττικής, ώστε να διαμορφώσουμε το εορταστικό κλίμα που επιβάλλουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, ιδιαίτερα μάλιστα μετά από τη δυσπραγία που επέβαλλε η δοκιμασία της πανδημίας».

 

 

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ευχήθηκε καλές γιορτές στους χιλιάδες συγκεντρωμένους πολίτες, τονίζοντας: «Όπως μας ξέρετε, έτσι θα συνεχίσουμε εμείς, όλοι μαζί! Χωρίς διαχωρισμούς, διακρίσεις, διαιρέσεις, ενώνουμε τις ευαισθησίες μας και προχωράμε τα όνειρά μας για μια πόλη ακόμη καλύτερη για όλους»!

Ο κ. Παχατουρίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για τη συμπαράστασή του, ώστε να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Περιστέρι, σκορπίζοντας χιλιάδες χαμόγελα και δίνοντας παντού το μήνυμα της αισιοδοξίας.

Στη γιορτή συμμετείχαν η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα, Πολιτιστικοί & Αθλητικοί Σύλλογοι της πόλης, τα Κέντρα Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) και τα Δημιουργικά Εργαστήρια, που πλημμύρισαν με ήχους γιορτινούς τους δρόμους του Περιστερίου.