Home Περιστέρι ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

0
0

Ένα ακόμη άγριο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με μία μαθήτρια Γυμνασίου να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από συνομήλικές της σε σχολείο στο Περιστέρι.

 

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μαθήτρια Γυμνασίου σε σχολείο στο Περιστέρι από δύο συμμαθήτριες της. Σε βίντεο που «κυκλοφόρησε» στο διαδίκτυο διακρίνεται η 14χρονη μαθήτρια να δέχεται γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι από τρεις συμμαθήτριές της.

Το θύμα προσπάθησε να ξεφύγει από τη μανία των τριών συμμαθητριών της, ωστόσο την τραβούν πάλι στο έδαφος και τη χτυπούν. Ο πατέρας της 14χρονης εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση του παιδιού του.

«Εγώ αυτήν τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου, γιατί αυτά τα παιδιά με το να φτάνουν σε αυτό το σημείο, θα μπορούσαν να κάνουν κάτι χειρότερο σε κάποιον άλλον. Μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά».

Επίσης τραγικό πέραν το περιστατικό βίας μεταξύ των ανηλίκων κοριτσιών είναι ότι υπήρχαν πολλοί που παρακολούθησαν την επίθεση τραβούσαν  βίντεο και να έδειχναν να απολαμβάνουν το «θέαμα».

Σύμφωνα με τον πατέρα το παιδί οδηγήθηκε στο Παίδων γιατί είχε δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι. «Είχε κάποιες εκδορές στο σώμα του, ενώ μετά το περιστατικό και τις καταγγελίες στην Αστυνομία, το παιδί δέχθηκε απειλητικά μηνύματα, ότι θα την αποτελειώσουν».

 

Άξιο αναφοράς είναι ότι οι Αρχές συνέλαβαν τις τρεις μαθήτριες, ενώ σήμερα, Δευτέρα (20/11) αρκετοί γονείς συγκεντρώθηκαν στο Γυμνάσιο του Περιστερίου, καθώς τα φαινόμενα βίας είναι επαναλαμβανόμενα.