Home Δυτική αθήνα Το Περιστέρι ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του
Το Περιστέρι ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του

Το Περιστέρι ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του

0
0

Ο Δήμος Περιστερίου προσκαλεί τους δημότες να δώσουν μαζί το σύνθημα για να ανάψουν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 18:30 μμ στην πλατεία Δημαρχείου (σταθμός Μέτρο «Περιστέρι»).

Θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τους αγαπημένους STAVENTO, μαζί τους οι ΕMIGRE και με τη συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη. Είσοδος ελεύθερη! Φαντασμαγορική βραδιά και πολλές εκπλήξεις.

Πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση και γιορτή, στην οποία συμμετέχουν οι Πολιτιστικοί & Αθλητικοί Σύλλογοι, το Δημοτικό Ωδείο, η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα και τα Δημιουργικά Εργαστήρια του Δήμου Περιστερίου, καθώς και τα παιδιά της σχολής χορού ON STAGE θα χορέψουν αποχαιρετώντας το 2017, καλωσορίζοντας το 2018.

 

Μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων για όσους έχουν ανάγκη

Ο Δήμος Περιστερίου θα πραγματοποιήσει μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, με τη ενεργή συμμετοχή όλων των εθελοντικών οργανώσεων και φορέων της πόλης.

Τα σημεία συγκέντρωσης, στα οποία οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν την βοήθειά τους είναι: Δημαρχείο (Σταθμός Μετρό «Περιστέρι»), Πλατεία Μ. Αντύπα (Δέγλερη) και Λόφος Αξιωματικών (Τζ. Κέννεντυ 137).

Πολίτες και επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν την 2η Δεκεμβρίου σε ημέρα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.