Home Περιστέρι ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:  ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ… ΚΑΛΤΣΑ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:  ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ… ΚΑΛΤΣΑ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:  ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ… ΚΑΛΤΣΑ

0
0

«Λαβράκι» έβγαλε ο έλεγχος από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε ένα αυτοκίνητο με τους επιβαίνοντες να κρύβουν κοσμήματα σε κάλτσες

 

 

Σύμφωνα με τον ANT1, το απόγευμα της Δευτέρας, αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο με τέσσερις Ρομά. Κατά τη διαδικασία, τους έβγαλαν έξω από το όχημα για έλεγχο και κάτω από το λεβιέ των ταχυτήτων βρήκαν κρυμμένες δύο κάλτσες, μέσα στις οποίες υπήρχαν κοσμήματα.

 

Εκείνη την στιγμή, δύο από τους δράστες το έβαλαν στα πόδια και κατάφεραν να ξεφύγουν, ενώ οι άλλοι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια. Το αυτοκίνητο ήταν νοικιασμένο και στο ντουλαπάκι του συνοδηγού ήταν κρυμμένο ένα κατσαβίδι και γάντια.

Λίγη ώρα αργότερα μετέβη στο Τμήμα μία γυναίκα η οποία κατήγγειλε διάρρηξη και κλοπή στο σπίτι της στο Χαϊδάρι. Όταν οι αστυνομικοί της έδειξαν τα χρυσαφικά τα αναγνώρισε.

Και οι τέσσερις Ρομά είχαν συλληφθεί ως μέλη της περίφημης Συμμορίας των «Κορλεόνε Ρομά» το 2016 που εμπλέκονταν σε δεκάδες ληστείες σε όλη την Αττική με λεία πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Οι δράστες είχαν συλληφθεί και αφεθεί ελεύθεροι. Οι αστυνομικοί ερευνούν δύο από τους τέσσερις να έχουν κάνει ληστείες και στη Θεσσαλία το περασμένο Φθινόπωρο.