Home Σπορ Δύσκολα ο Άρης, 1-0 την Πεύκη
Δύσκολα ο Άρης, 1-0 την Πεύκη

Δύσκολα ο Άρης, 1-0 την Πεύκη

0
0

Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς διεξήχθη στην Πετρούπολη. Ο Άρης ήταν το μεγάλο φαβορί απέναντι στη νεανική Πεύκη, έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά τελικά τα κατάφερε και πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν με 1-0.

 

Η ομάδα του Αλέξη Γκλεγκλέ ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασε σωρεία ευκαιριών για να έρθει η νίκη πολύ πιο άνετα απ’ ότι τελικά την κατέκτησε. Λυτρωτής για τον Άρη ήταν ο Γαλανόπουλος στο 95′ με ένα εξαιρετικό δεξί δυνατό σουτ, έπειτα από σέντρα του Ζούκα και εξαιρετικό κατέβασμα της μπάλας από τον Θανόπουλο.

Μέχρι τότε βέβαια, ο αγώνας είχε πάρει μία άγρια ομορφιά. Αν και το πρώτο μέρος δεν επεφύλλασε εκπλήξεις, εντούτοις στην επανάληψη ο ρυθμός άλλαξε άρδην. Στο 47? ο Κυριαζής βρέθηκε απρόσμενα απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά πλάσαρε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά μετά, ο Κυριαζής και πάλι έκανε ένα διαγώνιο σουτ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, με τον Γεωργακόπουλο προ κενής εστίας να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρ.

Ο Κυριαζής έχασε ακόμα δύο κλασικές ευκαιρίες με μακρινά σουτ, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν πολλάκις στην κόντρα, αλλά να μην δείχνουν ψυχραιμία και να σπαταλάνε τεράστιες ευκαιρίες για μία αξιόλογη τελική προσπάθεια. Λίγο πριν την συμπλήρωση των “90”, Κυριαζής και Τζελάι αντίκρισαν την απευθείας κόκκιη κάρτα για μεταξύ τους αψιμαχία.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ : Τζαφάι, Παναγιωτίδης (46′ Γεωργακόπουλος), Βασιλάκος, Λάλα, Παπαπαναγιώτου (77′ Γαλανόπουλος), Νίκολι, Τσάτσα (67′ Ζούκας), Κατσής (46′ Ζήκος), Μακρίδης, Θανόπουλος, Κυριαζής.

ΠΕΥΚΗ: Βασαρμίδης, Αγγελόπουλος, Τζελάι, Παππάς, Ανδρέου, Πέτσης, Τσεπελέ (72′ Μπούντρας), Λάμπη (90′ Ρασίντ), Πετράκης (82? Μότσιος), Χατζηαθανασίου (59′ Μακρυνικόλας), Κοντογιαννόπουλος.