Home Πετρούπολη Ένωση Γονέων Πετρούπολης: Τέταρτη επίσκεψη αλληλεγγύης στη Μάνδρα
Ένωση Γονέων Πετρούπολης: Τέταρτη επίσκεψη αλληλεγγύης στη Μάνδρα

Ένωση Γονέων Πετρούπολης: Τέταρτη επίσκεψη αλληλεγγύης στη Μάνδρα

0
0

Τη σύλλογη τροφίμων, και ειδών υγιεινής συνεχίζει η Ένωση Γονέων Πετρούπολης για να επιχειρήσει την τέταρτη επίσκεψη αλληλεγγύης στη Μάνδρα.

Όπως επισημαίνεται από τους υπευθύνους της Ένωσης έχει υιοθετήθει μια ολόκληρη γειτονιά και διανέμονται απ’ ευθείας στους κατοίκους τα είδη.  Η Ένωση Γονέων παρέκαμψε τις δομές του δήμου Μάνδρας γιατί όπως αντιλήφθηκαν δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες των κατοίκων.

Η συλλογή ειδών αφορά τρόφιμα (όσπρια, ζυμαρικά, σάλτσες, παιδικές κρέμες, γάλα, κρέας), απορρυπαντικά-σκόνη πλυντηρίου, και πάνες (για βρέφη και ηλικιωμένους) που υπάρχει άμεση ανάγκη.
Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 – 12:00 το μεσημέρι, μπορούν όσοι επιθυμούν να φέρουν στα γραφεία της Ένωσης (Αγ. Λαύρας 37) ότι μπορεί από τα παραπάνω είδη. Στη συνέχεια, θα μεταφερθούν κατευθείαν στη Μάνδρα και μπορεί να παρευρεθεί στη διανομή όποιος το επιθυμεί.

Η τελευταία επίσκεψη

Η Ένωση Γονέων Πετρούπολης δια εκπροσώπων της επισκέφθηκε την Μάνδρα την Κυριακή 28 Ιανουαρίου. Διανεμείθηκαν  όπως είχε ζητηθεί από τους ίδιους τους κατοίκους κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια, κουβάδες, σκούπες, απορρυπαντικά και τρόφιμα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και παρά την κρίση οι συμπολίτες μας συνεχίζουν να δείχνουν την αλληλεγγύη τους, το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους προς το συνάνθρωπο.