Home Πετρούπολη ΣΤΕΛΛΑ ΚΩΣΤΑΛΟΥΠΗ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ
ΣΤΕΛΛΑ ΚΩΣΤΑΛΟΥΠΗ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

ΣΤΕΛΛΑ ΚΩΣΤΑΛΟΥΠΗ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

0
0

Η Στέλλα Κωσταλούπη, συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Ενωμένη Πετρούπολη” με επικεφαλής τον Στέφανο Βλάχο!

 

 

Την αγάπη της για την Πετρούπολη, την πόλη που η ίδια έχει βιώματα και μνήμες, αλλά και την διάθεση για προσφορά και το να είναι χρήσιμη μελλοντικά στα δρώμενα της πόλης, θέλει να εκφράσει με την υποψηφιότητα της ως δημοτικός σύμβουλος η Στέλλα Κωσταλούπη, με τον συνδυασμό του Στέφανου Βλάχου «Ενωμένη Πετρούπολη».

 

Οι γονείς της εγκαταστάθηκαν στην Πετρούπολη τη δεκαετία του ’50 και δραστηριοποιήθηκαν επαγγελματικά στην πόλη για περισσότερα από 25 χρόνια.

Η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πετρούπολη, δημιούργησε τη δική της οικογένεια και συνεχίζει να ζει με τις πλέον ενήλικες κόρες της στην πόλη.

Επαγγελματικά εργάστηκε για μια δεκαετία ως γραμματέας σε Ανώνυμη Εταιρία, ενώ ολοκλήρωσε κύκλο σπουδών σε σχολή μόδας και πλέον δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος με τον σχεδιασμό και τη δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων!

Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στο δρομικό κίνημα ως ερασιτέχνης αθλήτρια αλλά και ως εθελόντρια, ενώ έχει λάβει μέρος σε πολλά τμήματα δραστηριοτήτων του Δήμου μας αλλά και σε εθελοντικές δράσεις όπως δράσεις καθαριότητας στο Ποικίλο όρος κ.α.

«Δέχτηκα με χαρά την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας Στέφανου Γαβριήλ Βλάχου να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023. Τώρα που η Πετρούπολη είναι “ενωμένη” θεωρώ ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή για εμένα να ασχοληθώ με τα κοινά και με τις δραστηριότητες ανάπτυξης για την πόλη μας.

Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ” εκπροσωπείται από ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ επί σειρά ετών και πιστεύω σε αυτούς.

Με αγάπη για την Πετρούπολη»