Home Σπορ Ήττα Ατρόμητου(0-1) στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ
Ήττα Ατρόμητου(0-1) στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ

Ήττα Ατρόμητου(0-1) στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ

0
0

Καλά αμυντικά στημένος ο Ατρόμητος πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 0-1 από τον ΠΑΟΚ

Την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα υπέστη ο Ατρόμητος στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ατρόμητος στήθηκε αμυντικά και δυσκόλεψε αρκετά τον Δικέφαλο του Βορά να δημιουργήσει σοβαρούς κινδύνους για την εστία του Γιαννιώτη.

Οι παίκτες του Κρις Κόλμαν μπήκαν πολύ δυνατά και είχαν καλές στιγμές στην αντίπαλη περιοχή, αρχής γενομένης με την ατομική προσπάθεια του Ροτάριου στο 10’, ενώ στο 24’ ο Ρουμάνος έπιασε την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής έπειτα από σέντρα του Τζοβάρα, ωστόσο αρχικά ο Πασχαλάκης και στη συνέχεια ο Κρέσπο με το χέρι απομάκρυναν την μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι αλλά το VAR δεν έδωσε κάτι.

Το σκορ άνοιξε ο Κρέσπο με κεφαλιά στο 57’ μετά τη σέντρα του Σάστρε, ενώ στο 79’ ο Μπίσεσβαρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, το οποίο όμως ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης VAR, αφού είχε προηγηθεί φάουλ του Άκπομ στον Γιαννιώτη.

Και σε αυτή την περίπτωση ο Ανδρέας Γκάμαρης έδειξε το παιχνίδι να συνεχιστεί, παρά το γεγονός ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου είχε τραυματιστεί σοβαρά από την προσπάθεια του Άγγλου επιθετικού και είχε μείνει πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ατρόμητος έδειξε διάθεση να επιτεθεί και να ισοφαρίσει στο υπολοιπο του αγώνα αλλά  ο ΠΑΟΚ άντεξε στις προσπάθειες των φιλοξενούμενων και λεφτασε στη νίκη.

Ο Ατρόμητος μετά από 20 αγώνες βρίσκεται στην 13 η θέση με 13 βαθμούς (3-4-13, 19-39 γκ.)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Μιχάι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (81΄ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας, Αουγκούστο (67΄Σοάρες), Μπίσεσβαρ (81΄Σβαμπ), Μουργκ (59΄Ζίβκοβιτς), Μίτριτσα (81΄ Ζαμπά), Άκπομ

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Νταβιώτης (67’ Βασιλαντωνόπουλος), Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Σάλομον (67’ Έρλινγκμαρκ), Χαρίσης, Ντένιτς (71’ Ναμπί), Ροτάριου, Κλωναρίδης (67’ Αλιμπέκ), Σπιριντόνοβιτς (82’ Μπεντινέλι)