Home Σπορ Ήττα για Ήφαιστο, ανεβαίνουν οι Άγιοι Ανάργυροι

Ήττα για Ήφαιστο, ανεβαίνουν οι Άγιοι Ανάργυροι

0
0

Η πρώτη εντός έδρας ήττα του Ήφαιστου και η δεύτερη σε οκτώ αγωνιστικές προκάλεσε εντύπωση στην Α’ ΕΠΣΑ, ενώ από τους υπόλοιπους αγώνες ξεχώρισαν η νίκη των Αγίων Αναργύρων επί των Τραχώνων και οι ισοπαλίες του ΑΟ Περιστερίου και του Χαϊδαρίου.

Ήφαιστος: Τρικλοποδιά, 1-2 από Ρουφ

Ο Ήφαιστος δεν κατάφερε να δώσει αξία στο διπλό της περασμένης εβδομάδας στο Ηράκλειο και ηττήθηκε με 1-2 από το Ρουφ για πρώτη φορά μέσα στην έδρα του αλλά παραμένει μόνος πρώτος στην βαθμολογία. Ο Μανώλης Χατζής πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, το πρώτο στο 16’ με κεφαλιά και στο 46′. Πρωτύτερ στο 24′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Χατζηπαναγιώτης δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουνάδη.
Ο Ήφαιστος μείωσε σε 1-2 στο 58′ με κεφαλιά του Νησαριώτη.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός): Σαϊτης, Γεωργίου (68′ Τσιάνος), Σφίχτης, Μουρκάκης, Ντάτσι, Κυριακόπουλος (55′ Καλατζής), Τσαγρής (46′ Μπότης), Κιτσόπουλος (85′ Βλασσόπουλος), Νησαριώτης, Χατζηπαναγιώτης, Χίος.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Μπένας (46′ Τζώρτζης), Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Χατζής, Σαμαράς, Φωτόπουλος (89′ Κουτσουβέλης), Τομπουλίδης, Καρυπίδης (64′ Σφακιανάκης).

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ nfstudiosports.gr

 

Ανίκητοι οι Άγιοι Ανάργυροι, 2-1 τους Τράχωνες

Σε τροχιά ανόδου βρίσκονται οι Άγιοι Ανάργυροι που πανηγύρισαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους με 2-1 επί των Τραχώνων, η οποία τους φέρνει στην 4η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση δύο μόλις βαθμών από την κορυφή.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ωραίο τελείωμα του Νταουτάι στο 22’ σε τετ-α-τετ με τον Δράμπαλη και διπλασίασαν τα τέρματα τους με κεφαλιά του Γκεμίση στο 52′. Η μείωση του σκορ ήρθε στο 60’ με κοντινή προβολή του Αρώνη.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός): Αρχοντάκης, Οικονόμου, Μαντίκος, Γουβαλάρης, Κρητικός, Σταύρου (49’ Κοσμάς), Μαρίνου, Γκεμίσης (63’ Κολοβός), Χιονίδης (7’ λ.τρ. Νταουτάι), Αλημπάς, Λάλα (73’ Σταυρόπουλος).

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιάννης Κουσάνας): Δράμπαλης, Σάλα (46’ Κολλινιάτης), Βαρέσης, Προμπονάς, Στεργιάκος, Τσώνης, Αρώνης, Δημογιάννης (46’ Ξηντάρας), Φατσέας (81’ Νικολάου), Καρβούνης, Κύλογλου (46’ Τσολάκος).

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ nfstudiosports.gr

 

Περιστέρι: Άρπαξε τον βαθμό, 2-2 με Διάνα

Σε φόρμα βρίσκεται ΑΟ Περιστερίου και για τρίτο σερί αγώνα καταφέρνει να μην ηττηθεί, έχοντας και την τύχη με το μέρος του. Το συγκρότημα του Γιάννη Τάπρατζη φιγουράρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και αποτελεί την ομάδα-έκπληξη του τελευταίου μήνα.Οι Ηλιουπολίτες πάντως, αυτοκτόνησαν, αφού προηγήθηκαν με 2-0 και δέχθηκαν δύο γκολ μετά την συμπλήρωση των «90’». Στο 26′ έγινε το 1-0 με τον Ντζαβίδα, με τους γηπεδούχους στο 54’ να χάνουν πέναλτι, όταν ο Καλλέργης έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε στο 68′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο, αλλά στο 85’ ο Πανίδης έκανε το 2-0 και η νίκη έδειξε να «κλειδώνει». Το Περιστέρι όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 91’ ο Παληγεώργος (αλλαγή στο 86’) μείωσε και στο 94’ ο νεοαποκτηθέντας Γεωργακόπουλος (αλλαγή στο 88’) πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΔΙΑΝΑ (Άκης Μιχαηλίδης): Κόρρας, Πανίδης, Σκαμπαρδώνης, Μπάλας, Νίκολι, Αναστασίου (90΄Ντότσικας), Ζουμπουνέλης, Καλουδιώτης, Καλλέργης, Μπαλαφούτης Αντ. (77′ Λουτσάι), Ντζαβίδας (72′ Μπαλαφούτης Χ.).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάπραντζης): Σκυριώτης, Αννιτσάκης (46′ Πλέστης), Κορδάς (88′ Γεωργακόπουλος), Τασούδης, Μουτζούρης, Κωνσταντόπουλος, Λέτσι (86′ Παληγεώργος), Χέλμης, Κρεμμύδας, Ηλιάδης, Λειβαδάς (60′ Λιαγκόζης).

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ nfstudiosports.gr

 

Χαϊδάρι: Απόδραση από Κυψέλη, 2-2 με Αθηναΐδα

Στις καθυστερήσεις το Χαϊδάρι ισοφάρισε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας 2-2 από την Αθηναΐδα.
Η ομάδα του Γαληνού Νικολαϊδη παρέμεινε χωρίς νίκη για έκτο συνεχόμενο ματς (0-4-2), αν και αυτή τη φορά έφτασε στην πηγή, αλλά δεν είπε νερό. Για το συγκρότημα του Γιώργου Κιούρκου αυτός ήταν ένας ανέλπιστος βαθμός, αφού ήρθε στις καθυστερήσεις, αλλά συνεχίζει χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.Οι φιλοξενούμενοι πήραν έναν ανέλπιστο βαθμό, με γκολ που πέτυχαν δύο ποδοσφαιριστές που μπήκαν ως αλλαγή.Στο 17′ ο Πλεξίδας με ένα εκπληκτικό σουτ έκανε το 1-0 και στο 64′ ο Τσουτσουδάκης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 87′ ο Περλέσι μείωσε σε 2-1 και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καμπεράι «πάγωσε» την Κυψέλη κάνοντας το τελικό 2-2.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Γαληνός Νικολαϊδης): Κοντογεώργος, Τσέλικας, Τζήμας, Τσουτσουδάκης, Τσολάνης, Λάππας, Ρηγόπουλος (85′ Κανδαλέπας), Χαλάς (63′ Κινδιλίδης), Νικολαϊδης, Πλεξίδας (78′ Μακρής), Μουκίδης (73′ Βαγγέλης).

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιώργος Κιούρκος): Μπακόλας, Χαλικιάς, Γιαννουλάκης, Γκουντελίτσας (54′ Τουλούπης), Κωνσταντίνου, Χριστούλης, Κοτσολάκος (81′ Περλέσι), Μπακάλης (46′ Καμπεράι), Μουρεζίνης, Σπυρόπουλος, Δράμι (70′ Ρούπι).

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ nfstudiosports.gr