Home Αιγάλεω Αιγάλεω: Διαμαρτυρία φορέων για να σταματήσει το αίσχος με τις ουρές στις τράπεζες
Αιγάλεω: Διαμαρτυρία φορέων για να σταματήσει το αίσχος με τις ουρές στις τράπεζες

Αιγάλεω: Διαμαρτυρία φορέων για να σταματήσει το αίσχος με τις ουρές στις τράπεζες

0
0

Φορείς και σωματεία της Δυτικής Αθήνας ζητούν να σταματήσει η ταλαιπωρία των εργαζομένων και συνταξιούχων με τις ουρές και τον συνωστισμό έξω από τις τράπεζες.

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στις 7/2  στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας Αιγάλεω φορείς και σωματεία της περιοχής για την κατάσταση που επικρατεί στις τράπεζες με τις ουρές και την ταλαιπωρία των εργαζομένων και συνταξιούχων για να κάνουν τις συναλλαγές τους.

Οι τράπεζες προχώρησαν σε συρρίκνωση του προσωπικού  τους και στο κλείσιμο υποκαταστημάτων στο Αιγάλεω (ένα πλέον από τρία), στην Αγ. Βαρβάρα, στο Χαϊδάρι (από δύο τώρα ένα). Αυτή η κατάσταση έχει σαν αποτέλεσμα οι συναλλασσόμενοι να συνωστίζονται και να ταλαιπωρούνται αφάνταστα και μάλιστα εν μέσω πανδημίας.

Τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Αγ. Βαρβάρας – Αιγάλεω – Χαϊδαρίου, η Ενωση συνταξιούχων ΟΑΕΕ παράρτημα Αγ. Β Βαρβάρας – Αιγάλεω – Χαϊδαρίου, το Συνδικάτο Οικοδόμων παράρτημα Αγ. Βαρβάρας – Αιγάλεω – Χαϊδαρίου, ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Αιγάλεω, ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Αγ. Βαρβάρας, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων (παράρτημα Δυτικών) απαιτούν να σταματήσει αυτό το αίσχος με τις ουρές και την ταλαιπωρία στις τράπεζες.