Home Αιγάλεω ΑΙΓΑΛΕΩ: ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΣΤΟΥΠΙΑ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΑΙΓΑΛΕΩ: ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΣΤΟΥΠΙΑ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΑΙΓΑΛΕΩ: ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΣΤΟΥΠΙΑ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

0
0

Ανήλικοι πέταξαν αναμμένα στουπιά στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Αιγάλεω προκαλώντας ανησυχία σε γονείς που βρίσκονταν στο χώρο, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και το Δήμο προκειμένου να επιληφθούν του συμβάντος.

 

Χωρίς τέλος και με αυξανόμενο ρυθμό είναι τα περιστατικά νεανικής παραβατικότητας στη Δυτική Αθήνα.  Οι πολίτες καθημερινά γίνονται μάρτυρες μικρών ή μεγαλύτερων επεισοδίων από ανήλικους σε μία κατάσταση όπως την περιγράφουν ανεξέλεγκτη, με τις αρχές να αδυνατούν να τα περιορίσουν.

Το απόγευμα της Τετάρτης ανήλικοι έβαλαν φωτιά στο σχολικό συγκρότημα που βρίσκεται πλησίον της πλατείας Ειρήνης στο Αιγάλεω, όπου στεγάζεται το 2ο Δημοτικό, το 2ο Νηπιαγωγείο και τα γραφεία της Ένωσης Γονέων. Περίπου στις 8 το απόγευμα πέταξαν αναμμένα στουπιά βρεγμένα με βενζίνη μέσα στο προαύλιο την ώρα που μέσα στο χώρο του σχολείου υπήρχαν γονείς αλλά και μικρά παιδιά. Όσοι βρίσκονται στο χώρο άμεσα κινήθηκαν και έσβησαν τις φωτιές προτού δημιουργηθεί κάποιο ατύχημα, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο Δήμος. Σύμφωνα με τη διεύθυνση του σχολείου θα κατατεθεί μήνυση κατ΄ αγνώστων, ενώ θα παραδοθεί στις αρχές ότι υλικό υπάρχει από φωτογραφίες και βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.