Home Αιγάλεω ΑΙΓΑΛΕΩ: ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ
ΑΙΓΑΛΕΩ: ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ

ΑΙΓΑΛΕΩ: ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ

0
0

 «Τον χτύπησα γιατί ένιωσα απειλή», δικαιολογήθηκε ο 16χρονος μαθητής για την επίθεση στον καθηγητή και ζήτησε συγγνώμη.

 

Τον λόγο για τον οποίο επιτέθηκε στον καθηγητή του εξήγησε στον ανακριτή ο 16χρονος μαθητής από το 2ο ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω λέγοντας ότι ένιωσε απειλή, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη προς όλους για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Ο μαθητής ήταν για δυο ώρες στο γραφείο του Ανακριτή μετά τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για ληστρική κλοπή, για το αδίκημα της διακεκριμένης φθοράς και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

«Δήλωσα μεταμέλεια από την δικιά μου την πλευρά και είπα συγγνώμη για ότι έγινε για το μερίδιο που ευθύνομαι εγώ. Ζητήσαμε συγγνώμη από όλους τους καθηγητές, από την δευτεροβάθμια».

Δήλωσε ότι είχε από τον διευθυντή του σχολείου, απαξιωτική συμπεριφορά. «Γενικά μας κακοχαρακτήριζε, έπιανε τους φίλους μου, και τους έλεγε να μην με κάνουν παρέα, να με κάνουν στην άκρη γιατί είμαι τρελός, χαζός. Δέχθηκα πρώτος βία  και αμύνθηκα. Δεν ξεκίνησα εγώ να τον κλωτσάω. Πρώτα ένιωσα μια απειλή, ένα χέρι να με ακουμπάει και μετά πήγα και του έριξα μπουνιά πάνω στην συμπλοκή».

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες στο 2ο ΕΠΑΛ, στο Αιγάλεω όταν ο Διευθυντής του σχολείου προσπάθησε να αποτρέψει την κατάληψη. Διευθυντής και μαθητής πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια…

«Προσδοκούμε από την πλευρά του διευθυντή να αποδεχθεί την διάθεση της συνδιαλλαγής ώστε να γίνει μια συζήτηση να πέσουν οι τόνοι. Το παράπονο του είναι ότι δεν τον αντιμετώπιζε ισότιμα με τα υπόλοιπα παιδιά ο Διευθυντής του σχολείου», ανέφερε ο δικηγόρος του 16χρονου Μάνος Γρηγοράκης.

Να σημειωθεί ο μαθητής μετά απόν αυτές τις εξελίξεις έχει εκφράσει την επιθυμία να αλλάξει σχολικό περιβάλλον.