Home Ίλιον Αλληλέγγυα Πόλη Ιλίου: «Έξω οι δολοφόνοι και οι συμμορίες από τον αθλητισμό»
Αλληλέγγυα Πόλη Ιλίου: «Έξω οι δολοφόνοι και οι συμμορίες από τον αθλητισμό»

Αλληλέγγυα Πόλη Ιλίου: «Έξω οι δολοφόνοι και οι συμμορίες από τον αθλητισμό»

0
0

Ανακοίνωση ενάντια στην έξαρση της βίας με πρόσχημα τον αθλητισμό εξέδωσε η Αλληλέγγυα Πόλη και διένειμε στην κεντρική πλατεία Ιλίου

«Να μην επιτρέψουμε να χυθεί άλλο αίμα – Είναι χρέος μας» ήταν ο τίτλος της ανακοίνωσης που διένειμε το περασμένο Σάββατο στην κεντρική πλατεία Ιλίου, η δημοτική κίνηση «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον» με αφορμή την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Τα μέλη της δημοτικής παράταξης κρατούσαν πανό στα οποία αναγραφόταν «Έξω οι δολοφόνοι και οι συμμορίες από τον αθλητισμό», «Καμία ανοχή – Καμιά συγκάλυψη»!, «Όχι άλλη βία, όχι άλλο θάνατο»!,  καθώς και μια φωτογραφία του αδικοχαμένου Άλκη από την Θεσσαλονίκη.

Η «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον», στην ανακοίνωσή της τονίζει πως «δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε σαν να μην συμβαίνει τίποτα» και καλεί φορείς, πολίτες και συλλογικότητες του Ιλίου «να απαιτήσουμε η οργανωμένη πολιτεία σπάσει επιτέλους το απόστημα και τις εξαρτήσεις που χαρακτηρίζουν σήμερα τον ελληνικό αθλητισμό». Επιπλέον, υπογράμμισαν πως δεν πρέπει να συνηθίσουμε στο θάνατο και οφείλουμε να πούμε ένα «Φτάνει, ως εδώ».