Home Ίλιον ΙΛΙΟΝ: ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΒΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ
ΙΛΙΟΝ:  ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΒΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΙΛΙΟΝ: ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΒΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ

0
0

Σε μια σοβαρή καταγγελία στην αστυνομία για την παρουσία λευκού ΒΑΝ έξω από σχολεία στο Ίλιον, προέβη ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στο 12ο Δημοτικό στο Ίλιον

 

Αναβρασμός επικρατεί σε δύο σχολεία στο Ίλιον, Δημοτικό και Γυμνάσιο, μετά την εμφάνιση λευκού βαν, όπου οι επιβαίνοντες προσπάθησαν να προσεγγίζουν τους μαθητές, όπως κατήγγειλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού.

 

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που έξεδωσε ο Σύλλογος Γονέων γίνεται αναφορά για μαθητές που έχουν πέσει θύμα παρενόχλησης από αγνώστους που τις προσεγγίζουν με ένα λευκό βαν:

«Αγαπητά μέλη καλησπέρα σας,

Σας εφιστούμε την προσοχή σας σχετικά με ένα σοβαρό συμβάν το οποίο έλαβε χώρα σήμερα το πρωί.

Γύρω στις 11 το πρωί και ενώ οι δάσκαλοι συμμετείχαν σε σεμινάριο το οποίο διοργανώθηκε στο σχολείο μας, λευκό ημιφορτηγό με δύο άτομα επιβαίνοντα σταμάτησε στην οδό Αργυροκάστρου μπροστά στο σχολείο μας.

Ένας από τους δύο απευθύνθηκε σε παιδιά του σχολείου που έπαιζαν στον προαύλιο εκείνη την ώρα προτρέποντάς τα να τον ακολουθήσουν ώστε, όπως τους είπε, να τα πάει σε άλλο μέρος να παίξουν μαζί με τα πράγματά τους.

Κάποια παιδιά πλησίασαν χωρίς όμως να τεθούν σε κίνδυνο. Όλα τα παιδιά κινήθηκαν αμέσως προς το κτίριο του σχολείου όπου και ανέφεραν το γεγονός σε δάσκαλο. Το συμβάν έγινε αντιληπτό από γείτονα ο οποίος κάλεσε την αστυνομία χωρίς, δυστυχώς, να καταφέρει να καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας.

Ως σύλλογος αναφέραμε αμέσως το γεγονός και στη διευθύντρια ενώ επικοινωνήσαμε με την Άμεσο Δράση καθώς και με το αστυνομικό τμήμα Ιλίου.

Να σημειωθεί παρακαλώ πως τουλάχιστον σε ένα ακόμη σχολείο της περιοχής (4ο Γυμνάσιο Ίλιου) υπάρχει αναφορά για άσπρο ημιφορτηγό που περιφέρεται γύρω από σχολεία. Η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου ενημέρωσε σχετικά τους μαθητές σήμερα το πρωί.

Και το γεγονός αυτό αναφέρθηκε από μέλη του Συλλόγου στην άμεσο Δράση αλλά και στο Τμήμα Ιλίου.

Παρακαλούμε τους γονείς και τους κηδεμόνες σε περίπτωση που αντιληφθούν περίεργη δραστηριότητα γύρω από το σχολείο μας να καλέσουν την Άμεσο Δράση ώστε να επιληφθεί του θέματος».