Home Σπορ ΑΟ Ιλίου: Μαγικό 3-0 εκτός τον Ατρόμητο Χαλανδρίου
ΑΟ Ιλίου: Μαγικό 3-0 εκτός τον Ατρόμητο Χαλανδρίου

ΑΟ Ιλίου: Μαγικό 3-0 εκτός τον Ατρόμητο Χαλανδρίου

0
0

Δείχνοντας για μια ακόμη φορά τις τεράστιες δυνατότητες του ο ΑΟ Ιλίου συνέτριψε τον Ατρόμητο Χαλανδρίου με 3-0 και πέτυχε την 7η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.
Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος Χαλανδρίου προσπάθησε, αλλά ήταν αδύνατον να αντιδράσει και μοιραία υποτάχτηκε στην καταφανή ανωτερότητα του αντιπάλου του. Στο 29′ ο Δαούτης με μια εκπληκτική λόμπα από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πλησίασαν το γκολ σε δύο περιπτώσεις χωρίς όμως επιτυχία. Στο 67′ ο Νάτσης με ωραία μπαλιά βρήκε τον Δαμασκηνό που ανατράπηκε από τον Αναστασίου. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ανταλής κάνοντας το 0-2. Στο 76′ ο Νάτσης έκανε φοβερή κούρσα από δεξιά, απέφυγε τον Αναστασίου και με ένα εκπληκτικό πλασέ από την γραμμή του άουτ έσημείωσε το τελικό 0-3.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Αναστασίου, Φλέγκας (58′ Σταθιάς), Καραθανασόπουλος, Θανάσουλας Κ., Καβαλάρης, Χάβος, Δούκας (55′ Μπουτσικάρης Η.), Μπουτσικάρης Ι., Μακρής, Μπλάνας (74′ Θανάσουλας Π.), Λαγός.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Δρόσος, Δούκας, Ανταλής, Δαούτης, Πλάκας, Λέκκας, Δήμας (37′ λ.τ. Σταματάκης Π.)(59′ λ.τ. Κάρο), Μπεντάι, Δαμασκηνός (84′ Τζακόνη), Λερούτσος (70′ Σταματάκης Ι.), Νάτσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ nfstudiosports.gr