Home Χωρίς κατηγορία ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: «ΣΤΙΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ»
ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: «ΣΤΙΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ»

ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: «ΣΤΙΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ»

0
0

Κάλεσμα στον κόσμο της πόλης, κάνει ο Άρης Πετρούπολης, για να δωσει δυναμικό παρών στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ που θα διεξαχθεί στις 29 Μαρτίου στο γήπεδο της Ριζούπολης.

 

 

Κάλεσμα στο κόσμο της πόλης αλλά και στους γονείς των αθλητών της ακαδημίας κάνει ο Άρης Πετρούπολης για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ, που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα διεκδικήσει η ομάδα, αντιμετωπίζοντας τον Μικρασιατικό Αστέρα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Η χαρά και η συγκίνηση για εμάς είναι μεγάλη, ένα γεγονός το οποίο θα ήταν πραγματικά κρίμα να μην ζήσει κανένας φίλαθλος, πόσο μάλλον ένα παιδί της ακαδημίας μας.

Ίσως είναι η πρώτη φορά που σας ζητάμε κάτι τόσο έντονα, την παρουσία σας στο γήπεδο μαζί με το παιδί σας. Ελάτε να δείξουμε όλοι μαζί την επόμενη Τετάρτη πώς η φράση που λέμε και ξανά λέμε, “ Όλοι μαζί, όλοι Άρης” γίνεται πράξη».

 

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση

  • την ημέρα του αγώνα δεν θα πραγματοποιηθεί καμία προπόνηση στην ακαδημία
  • Οι συνοδοί θα πληρώσουν εισιτήριο για την είσοδο, στο αντίτιμο των 5 ευρώ, ενώ οι αθλητές θα μπουν δωρεάν στο γήπεδο με την υποχρέωση να φορούν τη φόρμα της ομάδας.
  • Τα εισιτήρια θα διατεθούν από την γραμματεία στο γήπεδο Αλκυών, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
  • Η ομάδας θα καλύψει την μεταφορά αθλητών και συνοδών προς και από το γήπεδο της Ριζούπολης με ΔΩΡΕΑΝ πούλμαν.