Home Περιστέρι Βίασε τη 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του
Βίασε τη 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του

Βίασε τη 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του

0
1

Σοκ προκαλεί η είδηση για τον βιασμό 14χρονης από τον σύντροφο της ετεροθαλής αδελφής της στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος βίασε τη 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της 27χρονης συντρόφου του, που είχε πάει για λίγες ημέρες για να μείνει μαζί τους στις αρχές του Ιουνίου.  Η 14χρονη αποκάλυψε στη μητέρα της τη φρίκη που έζησε με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία. Ο 32χρονος αρνήθηκε τα πάντα, ωστόσο του έγινε λήψη γενετικού υλικού, το οποίο – σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που βγήκαν τώρα – ταυτοποιήθηκε με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στη μπλούζα της ανήλικης.

Επιπλέον, κατά την εξέταση της ανήλικης από τον ιατροδικαστή, διαπιστώθηκαν τραύματα στα γεννητικά όργανα, καθώς και ότι υπήρξε διείσδυση.

Έπειτα από εισαγγελική παραγγελία και την έκδοση του σχετικού εντάλματος, την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου από αστυνομικούς τους Τμήματος Ανηλίκων συνελήφθη 32χρονος που ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 18/1 στην 23η τακτική ανακρίτρια.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Ανδρεά Θεοδωρόπουλο «ο 32χρονος παρέθεσε συγκλονιστικά και αποκαλυπτικά στοιχεία για την 14χρονη, η οποία τον καταγγέλλει για βιασμό, ενώ όμως διέμενε στο σπίτι μαζί με την ετεροθαλή αδερφή της και μαζί με τον εντολέα μου επί σειρά δύο ετών. Τα αποδεικτικά που μου έχει προσκομίσει και έχω συγκεντρώσει αποκαλύπτουν πως η καταγγελία της εναντίον του είναι αναξιόπιστη και όταν θα λάβω αντίγραφα από την 23η Τακτική Ανακρίτρια Αθηνών, θα μπορέσω να σχηματίσω ακριβώς την υπερασπιστική γραμμή του εντολέως μου. Συγχρόνως, στην υπεράσπιση του εντολέως μου είναι η μαρτυρία της 27χρονης συντρόφου του, η οποία του συμπαραστέκεται και θεωρεί ότι η αδερφή της έχει προβεί στην καταγγελία αυτή για ίδιον όφελος».