Home Πετρούπολη ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΜΟΣ: ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΜΟΣ: ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΜΟΣ: ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

0
0

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΙΜΟΥ
ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ
ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

Το δικό του μήνυμα προς τους πολίτες της Πετρούπολης στέλνει ο δήμαρχος Πετρούπολης και διεκδικητής εκ νέου του αξιώματος, Βαγγέλης Σίμος ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών

 

 

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΙΜΟΥ

 

Αγαπητοί συμπολίτες,

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίξατε στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών και συμβάλατε στο να γίνει το πρώτο σημαντικό βήμα για τη νίκη.

Με εμπιστοσύνη απευθυνόμαστε και σε όλους εσάς που μπορεί να κάνατε άλλη επιλογή, αναγνωρίζετε όμως στο πρόσωπό μας την σταθερή, συνεχή μας προσπάθεια, να βελτιωθεί η ζωή στην πόλη μας.

Απλώνουμε το χέρι σε όλους και όλες, με σεβασμό στις όποιες επιφυλάξεις σας, για να πορευτούμε μαζί. Δεσμευόμαστε απέναντι στο λαό της Πετρούπολης για περισσότερη δουλειά. Δεσμευόμαστε να βρισκόμαστε δίπλα στους Πετροπουλιώτες και Πετροπουλιώτισσες.

Η εντιμότητα, η ανιδιοτέλεια, η υπεράσπιση της αλήθειας, η αγωνιστική πορεία υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων, είναι η μόνη εγγύηση ότι ο λαός μας θα έχει και την επόμενη μέρα των εκλογών ισχυρό συμπαραστάτη για να αντιμετωπίσει δυσκολίες και προβλήματα.

Για να συνεχίσει η Πετρούπολη να είναι η πόλη του λαού και της νεολαίας, της άθλησης και του πολιτισμού.

 

Με εκτίμηση

Βαγγέλης Σίμος

Δήμαρχος Πετρούπολης