Home Σπορ Γ’ Εθνική: Άγιος Ιερόθεος «τεσσάρων αστέρων»
Γ’ Εθνική: Άγιος Ιερόθεος «τεσσάρων αστέρων»

Γ’ Εθνική: Άγιος Ιερόθεος «τεσσάρων αστέρων»

0
0

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Άγιος Ιερόθεος πήρε μεγάλη νίκη με 4-1 επί του Άρη Σκάλας παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Με 4-1 επιβλήθηκε ο Άγιος Ιερόθεος εντός έδρας του Άρη Σκάλας συνδυάζοντας ουσία και θέαμα. Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να σκοράρουν σε καθοριστικά χρονικά σημεία, περιορίζοντας στο ελάχιστο στον αντίπαλο να  αντιδράσει. Ο Άγιος Ιερόθεος προειδοποίησε στο 10’ με τον Μουστάκη που σημάδεψε το δοκάρι. Χρειάστηκαν να περάσουν όμως 40′ για να ανοίξει το σκορ με τον Καρδάμη (1-0). Πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Τσιμπόκας με πλασέ έκανε το 2-0, ενώ ο Χολέβας με κεφαλιά στο 50′ «κλείδωσε» τη νίκη πετυχαίνοντας το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Παρασίδη στο 60′ (3-1), αλλά ο Τσιμπόκας με κεφαλιά  στο 85′ είπε την τελευταία λέξη διαμορφώνοντας το 4-1.

O Άγιος Ιερόθεος μετά από 10 αγώνες βρίσκεται στην 8η θέση με 11 βαθμούς (3-2-5, 10-13 γκ.)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Σφύρλας, Μπαλωμένος, Σιμάκου, Καρδάμης, Καψής (75′ Θεοδώρου), Κυριαζής, Κωτσερίδης (65’ Τσαπούρας), Μάτι (46’ Χολέβας), Τσιμπόκας (85’ Καφτηράνης), Μουστάκης (65’ Ασημάκης), Σελμανάι.

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ: Ζάρρας, Μανωλάκος, Χρήστου, Μιχελάκος (70’ Βασιλόπουλος), Μπινιώρης, Σταυρόπουλος, Κανελλάκης (51’ Παρασίδης), Πανταζής, Γουόρντεν, Καστένγκ, Βίλφριντ.