Home Πετρούπολη ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΛΙΟΥΡΑΣ: ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΛΙΟΥΡΑΣ: ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΛΙΟΥΡΑΣ: ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

0
0

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της ΔΑΚ Δημήτρης Ταλιούρας χαρακτήρισε σεβαστή την απόφαση των πολιτών και τονίζει ότι ο ίδιος και οι σύμβουλοί του θα αγωνιστούν με μόνο στόχο μία σύγχρονη και ευρωπαϊκή Πετρούπολη.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚ

«Οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση., έναν από τους τρεις θεσμούς της Δημοκρατίας, έλαβαν τέλος, όπως και εκείνες για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

 

Οι πολίτες της χώρας μας μίλησαν. Σημαντικότατο όμως το μήνυμα της αποχής, η οποία πανελλαδικά έφτασε το 60%. Ας το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας.

 

Σε ό, τι αφορά την πόλη μας, την Πετρούπολη, το αποτέλεσμα, που προέκυψε την Κυριακή 2 Ιουνίου, είναι σεβαστό, όπως σεβαστή είναι κάθε φορά η απόφαση του λαού.

 

Καλή τύχη στην πόλη μας και στους συμπολίτες μας.

 

Σε ό,τι αφορά την παράταξή μας, τη Δημοτική Ανανεωτική Κίνηση (Δ. Α. Κ), ισχύουν στο ακέραιο όσα αναφέρονται με απόλυτη σαφήνεια στην ανακοίνωση μας την Παρασκευή πριν τις εκλογές της Κυριακής.

 

Ως παράταξη, ως επικεφαλής και οι Δημοτικοί μας σύμβουλοι δεν διεκδικούμε αξιώματα στη Διοίκηση του Δήμου. Από τη θέση των απλών δημοτικών συμβούλων, θα αγωνιστούμε μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, με σκοπό να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων εκείνων των συμπολιτών μας, που έχουν ως όραμα μια σύγχρονη και Ευρωπαϊκή Πετρούπολη».