Home Ίλιον ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ
ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ

0
0

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

 

Ο Δήμος Ιλίου στο πλαίσιο εφαρμογής του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA), πρόκειται να πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ, την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, ώρες 10:00 έως 14:30, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου (Αίαντος 59).

 

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ, οι οποίοι για την παραλαβή των προϊόντων χρειάζεται να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα, τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης – A.M.K.A. και καρότσι μεταφοράς.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει την ημέρα διανομής, το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να διαθέτει εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας, οι δικαιούχοι παρακαλούνται να προσέρχονται κατά τις ώρες που αναφέρονται στο γραπτό μήνυμα, το οποίο έχουν λάβει ατομικά στο κινητό τους τηλέφωνο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου και συγκεκριμένα στην κυρία Φωτεινή Αβραμοπούλου στο 2132030018 και ώρες 08:00 – 15:00.