Home Χωρίς κατηγορία ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΣ!
ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΣ!

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΣ!

0
0

ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ – ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΓΚΟ

 

Κλειστό θα παραμείνει το γήπεδο ποδοσφαίρου της Αγίας Τριάδας για κάθε αγωνιστική δραστηριότητα μετά από κατολίσθηση βράχων που σημειώθηκε την Τρίτη 5 Νοεμβρίου. Ήδη η ΕΠΣΑ μετέφερε τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στο γήπεδο της Αλκυών.

Τα βράχια που έπεσαν έκλεισαν τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όπου βρίσκονται τα αποδυτήρια των ομάδων.

Η αρμόδια υπηρεσία του δήμου που έκανε αυτοψία διαπίστωσε διάβρωση στη πλαγιά του βουνού που προκάλεσε ο σεισμός του Ιουλίου αλλά και οι δυνατές βροχές που έπεσαν τα τελευταίο διάστημα.

Ετσι κατόπιν εντολής του δημάρχου κατόπιν των εισηγήσεων και των αρμοδίων Αντιδημάρχων Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σκαλιστήρα και Καθαριότητας Φώτη Χριστόπουλου, το γήπεδο για προληπτικούς λόγους θα κλείσει για αγώνες, ενώ θα χρησιμοποιείται το μισό μόνο για προπονήσεις.

 

ΘΑΝ. ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑΣ: ΑΜΕΣΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Σύμφωνα με δήλωση του κ. Σκαλιστήρα η αποκατάσταση θα συμπεριληφθεί στο συνολικότερο έργο στήριξης των πρανών όλου του ορεινού όγκου που η σύμβαση θα υπογραφή σε λίγες ημέρες. Έτσι θα γίνει μία προσπάθεια να προηγηθεί η στήριξη του ορεινού όγκου που βλέπει το γήπεδο, ώστε να λειτουργήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και στη συνέχεια θα συνεχιστεί από την πλευρά που βρίσκεται το Εθνικό Στάδιο, ώστε να προχωρήσει άμεσα και η ολοκλήρωση του συνολικού έργου.

 

ΦΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ο κ. Χριστόπουλος σε συνομιλία που είχαμε είπε πως τα βράχια ήδη έχουν απομακρυνθεί από το χώρο, κάτι άλλωστε που διαπιστώσαμε και εμείς, ήδη έχουν τοποθετηθεί κορδέλες που απαγορεύουν την είσοδο στο γήπεδο, ενώ όπως μας είπε τη Δευτέρα θα προχωρήσουν στην τοποθέτηση διχτυού όπου θα χωρίζει το γήπεδο στη μέση, ώστε να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα πρόκλησης ατυχήματος σε περίπτωση νέας  πιθανής κατολίσθησης.

 

ΘΟΔ. ΛΑΠΠΑΣ: ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δελτίο Τύπου για το ίδιο θέμα εξέδωσε η παράταξη «Πετρούπολη Μαζί», όπου ο επικεφαλής της Θοδωρής Λάππας καταγγέλλει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ενημέρωση από το δήμο για την επικινδυνότητα στην περιοχή.

Αναλυτικά αναφέρει: «Τις προηγούμενες μέρες έγινε μικρής έκτασης κατολίσθηση στον βραχώδη όγκο που γειτνιάζει με το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στην Αγία τριάδα. Είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο γήπεδο χρησιμοποιείται καθημερινά από εκατοντάδες παιδιά και νέους της πόλης μας είτε είναι σε οργανωμένες αθλητικές δομές (συλλόγους) είτε προσέρχονται και αθλούνται μεμονωμένα.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον Αντιδήμαρχο της τεχνικής υπηρεσίας, μας ενημέρωσε ότι έχει ζητήσει γνωμοδότηση σχετική με το θέμα από τον γεωλόγο προϊστάμενο της υπηρεσίας περιβάλλοντος του δήμου μας και ταυτόχρονα θα κλείσει μεγάλο μέρος του γηπέδου για τις επόμενες μέρες.

Μέχρι σήμερα πάντως αν και έχουν περάσει πάνω από δυο μέρες καμία ανακοίνωση δεν έχει γίνει ούτε στον ιστότοπο του δήμου, ούτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ίσως γιατί το θέμα δεν προσφέρεται για φωτογράφηση) που να ενημερώνει για την επικινδυνότητα στην περιοχή και να δημιουργεί συνθήκες ασφαλείας τόσο για τους αθλούμενους όσο και για τους εργαζόμενους.