Home Σπορ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ [VIDEO]
ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ [VIDEO]

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ [VIDEO]

0
0

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τον αγιασμό για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας στις 23 Ιανουαρίου 2023 στο Άλσος του Αγίου Δημητρίου

 

 

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 2023 ο ΠΔΣ Οδυσσέας στο Άλσους του Αγίου Δημητρίου παρουσία, των αθλητών, μελών, φίλων η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου μας και ο αγιασμός για την νέα χρονιά με μεγάλη συμμετοχή αθλητών , γονέων και φίλων του Συλλόγου.

 

 

Μετά και τον καθιερωμένο αγιασμό και την κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις αθλητών του συλλόγου.

Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν η Αθανασία Παπασπύρου Επιστημονική Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθήνων  Ανδρέα Λεωτσάκου, ο Φώτης Χριστόπουλος, αντιδήμαρχος Πετρούπολης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Ταλιούρας , Μάνος Συλλιγνάκης , Νίκος Σακούτης , Χρήστος Κυριάκος και ο πρόεδρος της ΕΕΕΔΕΑ  Γιώργος Κασφίκης.

Την εορταστική εκδήλωση υποστήριξαν χορηγικά τα Ζαχαροπλαστεία Κάκαλης, το ποδηλατικό κατάστημα Podilatodromio.gr , το κατάστημα δώρων CasadiRegali Epipla, το Vecchio-Cafe Petroupoli, το ανθοπωλείο  Liatris Atelier Floral .

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του  Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ εύχονται το 2023 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, γεμάτη αγώνες και γεμάτη διακρίσεις.