Home Πετρούπολη ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

0
0

Την πρώτη τους ζωντανή συνάντηση πραγματοποίησαν οι Ενεργοί Πολίτες Πετρούπολης  μετά την σχεδόν τρίμηνη «καραντίνα» λόγω Covid19 στο υπαίθριο θεατράκι της πλατείας Άρης Βελουχιώτης στην Άνω Πετρούπολη.

 

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου:

«Με χαρά ξαναβρεθήκαμε, συζητήσαμε για την αναγκαιότητα περαιτέρω δραστηριοποίησης της συλλογικότητάς μας στις νέες συνθήκες πού όλες και όλοι ζούμε μια και τα προβλήματα της πόλης μας, τοπικά και υπερτοπικά είναι πολλά και επείγοντα! Η συμμετοχή ήταν δυναμική και η διαθεσιμότητα μεγάλη.

Όλο αυτό το διάστημα οι δημοτικοί μας σύμβουλοι Μανώλης Μπουσούνης, Ρούλα Βατούση και Θέμης Μπουρνάς συμμετείχαν στις διαδικτυακές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, σε κινηματικές δράσεις για τη μη επέκταση της χωματερής στη Φυλή, σε συναντήσεις για την εφαρμογή της δωρεάν δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης, σε παρεμβάσεις για το θέμα του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων που φέρνουν στην Πετρούπολη και πρέπει να αναχαιτίσουμε οι πολίτες κ.α.

Από τη διαδικασία αυτή προέκυψε το νέο συντονιστικό της κίνησης μας αλλά κυρίως η θέληση και η διάθεση όλων ώστε καθημερινά να αγωνιζόμαστε μεθοδικά και συλλογικά για την Πετρούπολη των αναγκών μας που θα υπερασπιστεί το δημόσιο χώρο, τη διαφάνεια, τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις κοινωνικές ανάγκες.»