Home Ίλιον ΕΞΑΡΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ
ΕΞΑΡΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

ΕΞΑΡΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

0
0

ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ-ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

 

Την ανεξέλεγκτη δράση συμμοριών αποτελούμενη κυρίως από ανηλίκους, καταγγέλλουν κάτοικοι και καταστηματάρχες του Ιλίου, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Δεκάδες καταστηματάρχες στους εμπορικούς δρόμους του Ιλίου έχουν πέσει θύματα ληστειών δύο και τρεις φορές από συμμορίες ανηλίκων δηλώνοντας πως ζούμε μία κόλαση, και πως θα αναγκαστούν να πάρουν οι ίδιοι το νόμο στα χέρια τους.

Οι συμμορίες στην κυριολεξία σαρώνουν σπίτια και επιχειρήσεις αφαιρώντας χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρικές συσκευές με τους ιδιοκτήτες να βρίσκονται σε απόγνωση καθώς η αστυνομία είναι απούσα. Μάλιστα οι περισσότεροι που μιλούν στην ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 το κάνουν έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, καθώς φοβούνται για αντίποινα.

Παρόλο που από τα βίντεο των επιχειρήσεων έχουν καταγραφεί ακόμη και τα χαρακτηριστικά τους, συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι κυρίως σε ομάδες των τριών, όπου ο πρώτος εντοπίζει τον στόχο, ο δεύτερος κρατάει τσίλιες, ο τρίτος μπουκάρει και αρπάζει ότι βρει, δίνοντας τη λεία ξανά στον πρώτο που απομακρύνεται άμεσα από το χώρο, χωρίς να έχει άλλη εμπλοκή με τη διάρρηξη ή τη ληστεία.

Τις περισσότερες φορές όπως λένε οι καταστηματάρχες η ζημιά που προκαλούν για να μπουν στις επιχειρήσεις είναι πολύ μεγαλύτερη από τα ευρώ που βρίσκουν να πάρουν και αυτό τους οδηγεί σε απόγνωση ζητώντας τη βοήθεια της Αστυνομίας αλλά και του δήμου!