Home Πετρούπολη ΕΥ ΖΗΝ ΦΙΛΟΤΕΧΝΕΙΝ: ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ!


ΕΥ ΖΗΝ ΦΙΛΟΤΕΧΝΕΙΝ: ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ!

ΕΥ ΖΗΝ ΦΙΛΟΤΕΧΝΕΙΝ: ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ!


0
0

Ο Σύλλογος «Ευ Ζειν Φιλοτεχνείν» διοργανώνει τη φετινή Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Αγάπης από τις 10-12 και 17-19 Δεκεμβρίου στα δικά της νέα γραφεία. Μέρος των εσόδων θα δοθούν προς ενίσχυση της Εστίας Αγάπης.

Κάτι όμορφο δημιουργείται στην οδό Καρύστου 2-10. Εκεί όπου θα βρίσκεται η στέγη του Συλλόγου Ευ ζην Φιλοτεχνείν. Μιας παρέας με πάθος για τη χειροτεχνία, που τα έργα της γνωρίσαμε, αποκτήσαμε και αγαπήσαμε εδώ και πέντε χρόνια και την αγάπη που εισέπραξαν την ανταπόδωσαν σε ανθρώπους, συμπολίτες μας, οικογένειες της πόλης μας που μας χρειάζονται. Με τη μορφή προσφορών σε είδη, ή σε χρήματα μέρος των εσόδων από μπαζάρ που διοργάνωσαν βοήθησαν δομές της πόλης όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ή την Εστία Αγάπης.

Τώρα τα μέλη του συλλόγου αποφάσισαν να κάνουν ένα μεγαλύτερο βήμα. Να φτιάξουν το δικό τους χώρο δημιουργίας και εκδηλώσεων και να δημιουργήσουν ένα δίκτυο δράσεων σχετικές με το φιλοτεχνείν, τη χειροτεχνία, τη ζωγραφική, τον πηλό, την πλεκτική, το κέντημα, τη ραπτική αλλά και δράσεις που έχουν κάνουν με το ευ ζην όπως ζούμπα, πιλάτες κ.α.    

Ακόμη μέσα από παρουσιάσεις θα γίνουν γνωστές δημιουργικές τεχνικές όπως μακραμέ, τεχνικές παλαίωσης και ντεκουπάζ.

Τα γραφεία του συλλόγου που τώρα διαμορφώνεται βρίσκονται στην οδό Καρύστου 2-10 (στάση Καψή), στην Πετρούπολη και θα εγκαινιαστούν με μία χριστουγεννιάτικη έκθεση αγάπης την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου (10-12/12 & 17-19/12). Και όπως πάντα μέρος των εσόδων θα διατεθούν προς την ενίσχυση της Εστίας Αγάπης.