Home Πετρούπολη «ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ»: Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΓΓΙΞΕ ΜΟΝΟ 100 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ! [VIDEO]
«ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ»: Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΓΓΙΞΕ ΜΟΝΟ 100 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ! [VIDEO]

«ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ»: Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΓΓΙΞΕ ΜΟΝΟ 100 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ! [VIDEO]

0
0

Τη 2η Περιβαλλοντική δράση του για το Ποικίλο Όρος πραγματοποίησε την Κυριακή 1η Νοεμβρίου ο Δήμος Πετρούπολης.

 

 

Με σύνθημα «Ζούμε το Βουνό μας, καθαρίζουμε & φροντίζουμε το Ποικίλο και με τη συνεργασία του ΠΔΣ Οδυσσέας Πετρούπολης περίπου 100 εθελοντές συμμετείχαν στο συμβολικό καθαρισμό μιας περιοχής στην Αγία Τριάδα.

 

 

Το παρών πέραν των εθελοντών πολιτών έδωσαν ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Θανάσης Σκαλιστήρας, Φώτης Χριστόπουλος, Νίκος Κακαβάς, Θοδωρής Λάππας, Κατερίνα Σταματοπούλου, Παναγιώτης Κάκαλης, ο αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Στέλιος Χρυσικός, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Νίκος Σακούτης (ΡΑΚ) και Μάνος Συλλιγνάκης (Νέα Αρχή), οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Βαμβακάς, Βούλα Αγγελοπούλου, Χρήστος Κυργιάκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δημήτρης Κοντός, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Πετρούπολης Κώστας Παπαπάνος.

 

Η εκδήλωση είχε και έναν ακόμη συμβολισμό, καθώς ο καθαρισμός έγινε σε μία περιοχή όπου διεκδικείται από τη Μονή Λαμίας. Όλοι επισήμαναν την σπουδαιότητα να προστατευθεί ο μοναδικός πνεύμονας για την Πετρούπολη αλλά και τη Δυτική Αθήνα όχι μόνο από τους καταπατητές αλλά και από ασυνείδητους επισκέπτες που δεν τον σέβονται.

 

 

Από τη συμβολική δράση αυτή έλειπε η πλειοψηφία των κατοίκων της Πετρούπολης, που δυστυχώς για άλλη μία φορά δεν έδειξαν την πρέπουσα περιβαλλοντική ευαισθητοποίησή τους.
Μεγάλοι απόντες επίσης οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης Λαϊκή Συσπείρωση, Ενεργοί Πολίτες και ΔΑΚ.

 

ΦΩΤΟ:ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ