Home Πετρούπολη Η ΔΗΚΕΠΕ έκοψε την πίτα της!
Η ΔΗΚΕΠΕ έκοψε την πίτα της!

Η ΔΗΚΕΠΕ έκοψε την πίτα της!

0
0

Μια μικρή αλλά «πλούσια» γιορτή στήθηκε στο πολυχώρο «Το Ποικίλο» όπου η ΔΗΚΕΠΕ έκοψε την πίτα της.  


Με την ευχή το 2022 να είναι μία εξίσου επιτυχημένη χρονιά όπως και η προηγούμενη έκοψε την πίτα της η ΔΗΚΕΠΕ στο Πολυχώρο Αναψυχής & Άθλησης του Δήμου Πετρούπολης «Το Ποικίλο». Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΕ, Νίκος Παπουτσάς φιλοξένησε το Δήμαρχο Πετρούπολης Στέφανο Βλάχο, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και εργαζόμενους και εθελοντές του δήμου κάνοντας έναν μίνι απολογισμό του έργου της Δημοτικής Επιχείρησης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος μίλησε για την προσπάθεια της διοίκησης να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της ΔΗΚΕΠΕ ενώ εξήρε το έργο των υπευθύνων για το θετικό πρόσημο στο τέλος της χρονιάς.


Το φλουρί της πίτας κέρδισαν οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι». Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα κομμάτια της πίτας «έκρυβαν» δώρα προσφορές της ΔΗΚΕΠΕ και των επιχειρήσεων της πόλης. Στο τέλος της εκδήλωσης τους προσκεκλημένους περίμενε ένας πλούσιος μπουφές γλυκίσματα και ποτά.


Εκτός από τον Δήμαρχο Πετρούπολης Στέφανο Βλάχο την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου, οι αντιδήμαρχοι Θανάσης Σκαλιστήρας, Φώτης Χριστόπουλος, Χρυσάνθη Παχίδου, Κατερίνα Σταματοπούλου, Στέλιος Χρυσικός, Παναγιώτης Κάκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάνος Συλλιγνάκης, Γιώργος Βαμβακάς, Χρήστος Κυργιάκος, ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ Θοδωρής Λαγός.