Home Πετρούπολη ΛΑ.ΣΥ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ!
ΛΑ.ΣΥ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ!

ΛΑ.ΣΥ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ!

0
0

Ως αντιλαϊκή και αντιδραστική πολιτική χαρακτήρισε η Λαϊκή Συσπείρωση τις αυξήσεις στο Ωδείο και την περικοπή των υποτροφιών στη Φιλαρμονική, που επιχείρησε να εφαρμόσει η διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης.

Τη δική της εκδοχή για την απόσυρση των θεμάτων που αφορούσαν στις δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού από τη διοίκηση, έδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση. Όπως υποστηρίζει η δημοτική αρχή απέσυρε τα θέματα για να μην καταψηφιστούν όπως είχε συμβεί και τον Σεπτέμβριο του 2020. Μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Η συζήτηση των θεμάτων που αφορούν στην αύξηση των συνδρομών, στην περικοπή των υποτροφιών της Φιλαρμονικής και στην τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Ωδείου, είχε ήδη αναβληθεί δύο φορές λόγω των πιέσεων που άσκησαν οι εργαζόμενοι των παραπάνω δομών, οι ωφελούμενοι και βεβαίως λόγω της εναλλακτικής πρότασης που καταθέσαμε προς ψήφιση.

Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, αποδείξαμε με στοιχεία, πως τα επιχειρήματα που επικαλούνταν η συνδιοίκηση Βλάχου-Σκαλιστήρα-Λάππα, για να αυξήσουν τις συνδρομές, δεν πατάνε στην πραγματικότητα και είναι απλά προφάσεις για να εφαρμόσουν την αντιδραστική πολιτική τους.

Η δημοτική αρχή βλέποντας πως δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, απέσυρε τα θέματα, για να μην καταψηφιστούν από σύσσωμη την αντιπολίτευση, κάτι που είχε κάνει και τον Σεπτέμβρη του 2020, στην πρώτη της προσπάθεια να προωθήσει την ανταποδοτικότητα στις δομές πολιτισμού-αθλητισμού.

 Εμείς θα συνεχίσουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, να αντιστεκόμαστε σε κάθε τι αντιλαϊκό προσπαθεί να εισηγηθεί και να εφαρμόσει η δημοτική αρχή.

 Καλό λοιπόν θα ήταν να μην λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο…»