Home Πετρούπολη ΛΑ.ΣΥ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΛΑ.ΣΥ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΛΑ.ΣΥ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

0
0

Επικριτική η Λαϊκή Συσπείρωση Πετρούπολης για τον τρόπο που η δημοτική αρχή διαχειρίζεται το αθλητικό camp του δήμου

Βιασύνη και προχειρότητα στη διαχείριση του αθλητικού camp από πλευράς διοίκησης καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση Πετρούπολης σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ερωτηματικά διεγείρονται, σύμφωνα με την ανακοίνωση από τον τρόπο που η δημοτική αρχή διαχειρίστηκε τις εγγραφές αποκλείοντας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ένα σωρό παιδιά.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση από πάρα πολλούς γονείς για τον τρόπο με τον οποίο η δημοτική αρχή επέλεξε να διαχειριστεί τις εγγραφές για το αθλητικό camp.

Αφού την περσινή χρονιά, σε αντίθεση με τους όμορους Δήμους, η δημοτική αρχή δεν πραγματοποίησε κάποια καλοκαιρινή δραστηριότητα (καλοκαιρινούς παιδότοπους, αθλητικό camp, ποικιλοδημιουργώ) με τη δικαιολογία της πανδημίας, φέτος με απαράδεκτο τρόπο αποκλείει ένα σωρό παιδιά!

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο μας, μόνο το αθλητικό camp… Ιδού ο τρόπος γνωστοποίησης του, στους γονείς της πόλης, από την δημοτική αρχή:

Ανακοίνωσε αποκλειστικά τρεις ημέρες περίοδο κατάθεσης των δικαιολογητικών για τις εγγραφές (από 23 έως 25 Ιουνίου), ενώ η ίδια μέρα που ανακοινώθηκε η έναρξη των αιτήσεων ήταν και η πρώτη μέρα κατάθεσής τους!!! Κυριολεκτικά….. όποιος πρόλαβε….πρόλαβε!!!!!

Μας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά αυτός ο τρόπος διαχείρισης της διοίκησης, δηλαδή, να μην δώσει ένα εύλογο χρονικό περιθώριο στους γονείς, να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για να εγγράψουν τα παιδιά τους στην μία και μοναδική δραστηριότητα που θα κάνει ο Δήμος και μάλιστα θα διαρκεί μόνο 2 εβδομάδες.

Ταυτόχρονα κανείς δεν ξέρει μέχρι και σήμερα τον τρόπο επιλογής, αφού στην ανακοίνωση για την έναρξη των εγγραφών αναφέρει στην αρχή ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ λίγο παρακάτω ότι θα πραγματοποιηθεί αξιολόγηση των τυπικών δικαιολογητικών!!!

Για ακόμα μία χρονιά, και στην συγκεκριμένη δραστηριότητα, γίναμε ο ”φτωχός συγγενής” των υπόλοιπων Δήμων, όπως έλεγαν κάποιοι προεκλογικά!».