Home Δυτική Αττική ΜΑΝΔΡΑ : ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ
ΜΑΝΔΡΑ : ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ

ΜΑΝΔΡΑ : ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ

0
0

Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν 13 κάλυκες από καλάσνικοφ και έναν από 9αρι πιστόλι, που «γάζωσαν» δύο σπίτια στη Μάνδρα, ενώ δύο μέρες νωρίτερα παρόμοια επίθεση έγινε στην Αγία Βαρβάρα.

 

Επεισόδιο με πυροβολισμούς από καλάσνικοφ σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στις 22/2 στη Μάνδρα Αττικής. Τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες έριξαν περισσότερες από 10 σφαίρες σε σπίτι στην οδό Παγκάλου που ανήκει σε μια 29χρονη. Από τους πυροβολισμούς επικράτησε αναστάτωση στην γειτονιά ενώ όπως διαπιστώθηκε προκλήθηκαν φθορές και σε ένα ακόμα σπίτι.

 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν 13 κάλυκες από καλάσνικοφ και έναν από 9αρι πιστόλι, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Δευτέρα (20/2) σημειώθηκε παρόμοιο περιστατικό στην Αγία Βαρβάρα με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 07:30, όταν μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε στην οδό Σωκράτους και ο συνεπιβάτης άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ.

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν ζημιές σε τρεις μονοκατοικίες και μία πολυκατοικία, ενώ εντοπίστηκαν περισσότεροι από 20 κάλυκες.

 

 

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών εξετάζουν οι αστυνομικοί πίσω από το «μαφιόζικο» χτύπημα το πρωί της Δευτέρας στην Αγία Βαρβάρα, όταν συνεπιβάτης μηχανής άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ κατά σπιτιών ρίχνοντας πάνω από 20 σφαίρες και προκαλώντας υλικές ζημιές, δίχως ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Το ενδεχόμενο «πολέμου» μεταξύ συμμοριών Ρομά που διακινούν ναρκωτικά στην Δυτική Αττική, εξετάζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την υπόθεση της επίθεσης με Καλάσνικοφ σε σπίτια, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Η Αστυνομία πλέον εξετάζει το ενδεχόμενο εάν η επίθεση στην Μάνδρα συνδέεται με αυτή στην Αγία Βαρβάρα, αλλά και με αυτή που σημειώθηκε στις 7 Φεβρουαρίου στην ίδια περιοχή.

Τότε, και πάλι άγνωστοι άνδρες, σταμάτησαν έξω από ψητοπωλείο και πυροβόλησαν τουλάχιστον 20 φορές, προκαλώντας ζημιές όχι μόνο στον στόχο τους αλλά και σε ένα διπλανό κατάστημα αθλητικών ειδών και ένα διαμέρισμα του ημιώροφου και στην συνέχεια επανέλαβαν την επίθεση σε πολυκατοικία που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και στην οποία διαμένουν τα αδέλφια της ιδιοκτήτριας του ψητοπωλείου και πυροβόλησαν την είσοδο και την τζαμαρία ενός υπόγειου καταστήματος.