Home Δυτική Αττική Άνω Λιόσια: Πλημμύρισε το Κέντρο Υγείας μετά τη βροχή της Κυριακής
Άνω Λιόσια: Πλημμύρισε το Κέντρο Υγείας μετά τη βροχή της Κυριακής

Άνω Λιόσια: Πλημμύρισε το Κέντρο Υγείας μετά τη βροχή της Κυριακής

0
0

Πλημμυρισμένο αντίκρυσαν το Κέντρο Υγείας Άνω Λιοσίων οι εργαζόμενοι που πήγαν για δουλειά τη Δευτέρα (12/6) το πρωί μετά τη κυριακάτικη νεροποντή. Καταγγέλλουν ότι είχαν προειδοποιήσει τους αρμοδίους για επισκευές που χρειαζόταν το ταβάνι του κτιρίου.

 

 

Πλημμυρισμένο βρήκαν το πρωί της Δευτέρας (12/6) το Κέντρο Υγείας Άνω Λιοσίων οι εργαζόμενοι, μετά από τη βροχή που σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα.

 

Εκτός από τις ελλείψεις ασθενοφόρων, γιατρών και προσωπικού στον χώρο της Υγείας, υπάρχει και θέμα υποδομών, όπως καταδεικνύουν οι εικόνες από το πλημμυρισμένο Κέντρο Υγείας Άνω Λιοσίων. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν για επισκευές που χρειάζεται το ταβάνι εδώ και χρόνια, χωρίς όμως να εισακούγονται από τους αρμοδίους.

Η Αγγελική Παπαδάτου, υποψήφια δήμαρχος στο Δήμο Φυλής και εργαζόμενη του Κέντρου Υγείας, δήλωσε:

«Οι αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις των εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας, ότι από το ταβάνι του Κέντρου Υγείας μπαίνουν νερά, δεν εισακούστηκαν εδώ και πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί το κακό να παραγίνει και το Κέντρο Υγείας να βρεθεί πλημμυρισμένο. Είναι κι αυτό ένα περιστατικό των χρόνιων προβλημάτων της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, της ανεπάρκειας υποδομών, της έλλειψης προσωπικού, της κατάστασης την οποία βιώνει γενικά ο λαός στην Πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας».