Home Ίλιον Νέα υπερσύγχρονα οχήματα προστέθηκαν στον στόλο Καθαριότητας του Δήμου Ιλίου
Νέα υπερσύγχρονα οχήματα προστέθηκαν στον στόλο Καθαριότητας του Δήμου Ιλίου

Νέα υπερσύγχρονα οχήματα προστέθηκαν στον στόλο Καθαριότητας του Δήμου Ιλίου

0
0

Ο Δήμος Ιλίου ενίσχυσε τον στόλο των μηχανημάτων Καθαριότητας και Πρασίνου εξασφαλίζοντας έξι υπερσύγχρονα μηχανήματα μέσω του «Φιλόδημος ΙΙ»

Με στόχο την ενίσχυση της Καθαριότητας και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του, ο Δήμος Ιλίου προχώρησε στην προμήθεια ακόμα έξι οχημάτων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων και Πρασίνου. Ήδη παρέλαβε το πρώτο από τα τέσσερα υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα και δυο αναρροφητικά σάρωθρα όλα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης των υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών.

Η προμήθεια των οχημάτων έγινε με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και αποτελεί συνέχεια των δέκα επιπλέον οχημάτων που προμηθεύτηκε ο Δήμος Ιλίου μέσα στα τελευταία δύο χρόνια για την ενίσχυση των υπηρεσιών του.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος επεσήμανε:

«Ενισχύουμε και εκσυγχρονίζουμε διαρκώς με νέα οχήματα και εξοπλισμό τις Υπηρεσίες του Δήμου, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον μας και την επίμονη προσπάθεια που καταβάλλουμε για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, τους εργαζόμενους και τους πολιτικούς συνεργάτες μου, καθώς και όλους όσοι δίνουν τη μάχη της καθημερινότητας και εργάζονται σκληρά για την καθαριότητα αυτής της πόλης, προκειμένου να κάνουμε καλύτερη την ποιότητα ζωής των πολιτών και να αναβαθμίσουμε τον τόπο μας».