Home Ίλιον ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: «Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΛΥΣΕΙΣ»
ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: «Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΛΥΣΕΙΣ»

ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: «Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΛΥΣΕΙΣ»

0
0

Για την πορεία των μειζόνων προβλημάτων που απασχολούσαν το δήμο Ιλίου ενημερώθηκε η Νάντια Γιαννακοπούλου, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, σε συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο.

 

Η συμβολή της κ. Γιαννακοπούλου σε πολλά από αυτά τα ζητήματα ήταν καθοριστική, όπως δηλώνει η ίδια, και τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά. 

 

Για την επέκταση της γραμμής 2 του Μετρό, έπειτα απ’ τη συνάντηση της βουλευτού και του δημάρχου με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνο Καραμανλή στις 13 Σεπτεμβρίου 2019, αποφασίστηκε να συνεχιστούν τα έργα για την δημιουργία δύο νέων σταθμών στο τμήμα Ανθούπολη – Ίλιον (Παλατιανή και Ίλιον). Για την αξιοποίηση του Μεγάρου Ραδιοφωνίας υπογράφτηκε μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο και στην ΕΡΤ, έπειτα απ’ τη συνάντηση τους με τον πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Ζούλα στις 20 Φεβρουαρίου 2020.

Στην συνάντηση έγινε επίσης εκτενής αναφορά στις προτεραιότητες και τις πρωτοβουλίες που έχει ο δήμος από εδώ και πέρα, ώστε να μπορέσει η βουλευτής να παρέμβει ενεργά και αποτελεσματικά με στοχευμένες κινήσεις και κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις.

Τέλος, συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Χαραλαμπόπουλο, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τον συντονισμό και της εποπτείας των θεμάτων Παιδείας και Δια βίου Μάθησης Φώτη Μαρκόπουλο, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γεώργιο Φερεντίνο και την αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Περιβάλλοντος  Παναγιώτα Μηλιώνη και, όπου ο καθένας της εξέφρασε την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα του.

Η κ. Γιαννακοπούλου επεσήμανε πως θα είναι παρούσα σ’ όλα τα θέματα που θα προκύπτουν και θα σταθεί αρωγός ώστε να αναδειχθούν και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, προκειμένου να βρεθούν βιώσιμες και ουσιαστικές λύσεις για την αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης των πολιτών της περιοχής.