Home Σπορ Παλικάρι ο Ολυμπιακός Λ. 1-0 τον Άγιαξ Ταύρου
Παλικάρι ο Ολυμπιακός Λ. 1-0 τον Άγιαξ Ταύρου

Παλικάρι ο Ολυμπιακός Λ. 1-0 τον Άγιαξ Ταύρου

0
0

Απόρθητο κάστρο έχει κάνει το γήπεδο του ο Ολυμπιακός Λιοσίων. Κατάφερε έστω και δύσκολα να επικρατήσει του πολύ καλού ‘Αγιαξ Ταύρου με 1-0. Έτσι πήρε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Η νίκη των ερυθρολεύκων παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία από το γεγονός πως ολοκλήρωσαν το ματς με 9 παίχτες.
Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλη ευκαιρία στο 42′ όταν ο κεραυνός του Καραχάλιου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στο 58′. Ο Κάιδος με ωραία ενέργεια βρήκε τον Καραχάλιο που σούταρε, ο Χατζάκης απέκρουσε δύσκολα και ο Σπίνος που ακολουθούσε τη φάση με σουτ έκανε το 1-0.
Στο 62′ ο Γεωργιάδης είδε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή πίεσαν πολύ και είχαν ευκαιρίες. Ο εξαιρετικός Αδαμόπουλος κυριολεκτικά όμως κατέβασε τα ρολά. Κορυφαία στιγμή στο 83′ όταν ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού έκανε διπλή εκπληκτική επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των Χαλίλι και Κούρτι.
Στο 90′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίχτες όταν αποβλήθηκε επίσης με 2η κίτρινη κάρτα ο Κάιδος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Αδαμόπουλος, Βιτωράτος (62’ Μιχαλόπουλος), Φραγκόπουλος, Παπαδόπουλος, Κυριάκης, Σπίνος, Κάιδος, Γεωργιάδης, Καραχάλιος (87’ Πασσαδάκης), Γκαβζίδης, Πουρσανίδης (46’ Κοτούλιας).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Χατζάκης, Καραμπάς (77’ Μπάλλας), Μιχαηλίδης, Καραπιπέρης, Γούλας (64’ Καρκάσινας), Γεωργίου, Κούρτι, Σερδενές (33’ λ.τ. Σιώζος), Μούτσας, Χαλίλι, Κιάφα.